Umbraco Website

Webdesign voor: 
zorg organisaties

Specialist in Umbraco webdesign voor zorg organisaties in Groningen

Digitale oplossing in de Zorg
Zorg voor een optimale digitale toegankelijkheid voor patienten, clienten en collega's

Zorg voor een optimale digitale toegankelijkheid voor patienten, clienten en collega's

Als een vooraanstaand bureau voor webdesign en webdevelopment, gespecialiseerd in Umbraco, begrijpen wij de unieke behoeften en uitdagingen van zorgorganisaties en -instellingen.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw digitale toegankelijkheid te verbeteren met een op maat gemaakte website, portaal of webapplicatie in Umbraco. Deze digitale oplossingen zijn ontworpen om zowel patiënten als zorgprofessionals een naadloze gebruikerservaring te bieden.

 • WCAG toegankelijkheid

 • Umbraco Security

 • Gebruiksvriendelijk Design

 • Koppelingen met Zorgsoftware

 • Two Factor Authenticatie mogelijk

Al meer dan 50 zorgorganisaties gingen jullie voor.

Onze expertise strekt zich uit over de gehele zorgsector, van therapeuten en klinieken tot thuiszorgorganisaties en revalidatiecentra. We begrijpen dat elke zorginstelling uniek is en vereist een specifieke benadering. Daarom ontwerpen we onze digitale oplossingen met uw specifieke behoeften en doelstellingen in gedachten.

Of u nu de online zichtbaarheid van uw zorginstelling wilt vergroten, patiënten wilt voorzien van gemakkelijke toegang tot informatie, of de interne communicatie binnen uw organisatie wilt verbeteren, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

webdesign gezondheidszorg

Branches en beroepen

Wij ontwikkelen o.a. voor de volgende specialisaties:

Websites voor:
Icon Website 2

Huisartsenpraktijken

Icon Website 2

Revalidatiecentra

Icon Website 2

Gehandicaptenzorg

Icon Website 2

Geboortecentra

Icon Website 2

Tandartspraktijken

Icon Website 2

Logopediepraktijken

Producten

Voor de Zorg organisaties ontwikkelen wij o.a.

GGZ digitalisatie
Wensites

Websites

Zorg

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende websites voor zowel [sub branche naam] tot grote regionale en landelijke [Branche naam].

Portalen

Portalen

Zorg

Een portaal is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop clienten, patienten en/of collega's kunnen inloggen. Het resultaat? Minder administratieve kosten, meer efficiency en meer tevredenheid.

Icon Branding

Webapplicatie

Zorg

Alle webapplicaties bouwen we geheel op maat en specifiek voor jullie uitdaging. Jij legt ons het probleem voor en wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de oplossing.

Onze zorg klanten

Wij hebben al diverse organisaties in de zorg geholpen met het verbeteren van hun digitale toegankelijkheid door het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van slimme digitale oplossingen.

 • Logo Elle Zorg 01
 • Logo Amsterdam Umc En
 • Copernicare Logo Clr
 • Martini Ziekenhuis Logo
 • Stadshart Fysiotherapie Logo
 • Levazorg Logo Tekst Long 01
 • Logo Umcg
 • Logo Zenzizorg 01
 • Logo Nl
 • Logo Sofiazorg
 • Logo Website
 • Logo Zorgfinancials
 • Logo Geulstraat Breed
 • Logo Gesloten Cirkel Blauw Transparante Achtergrond

Modules en functies voor de zorg

Enkele handige functionaliteiten in de website voor zorg organisaties:

Icon Online Marketing 4

Online afsprakenplanner

Met een geïntegreerde online afsprakenplanner kunt u uw zorgprocessen stroomlijnen. Deze module stelt uw patiënten in staat om zelfstandig afspraken te boeken, wijzigen of annuleren, op elk moment en vanaf elke locatie. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de patiëntervaring aanzienlijk.

Icon Overons 2

Patiënten / cliënten portaal

Ons patiënten/clienten portaal is een veilige, gebruiksvriendelijke omgeving die patiënten directe toegang geeft tot hun specifieke gegevens. Van het vernieuwen van recepten tot het communiceren met zorgverleners, dit portaal stelt patiënten in staat om hun zorgproces actief te beheren, wat leidt tot betere gezondheidsresultaten.

Icon Online Marketing 2

Locaties & Medewerkers

Met een geïntegreerde kaart- en medewerkers module, kunnen patiënten gemakkelijk uw locaties vinden en meer te weten komen over uw zorgteam. Dit verhoogt de transparantie en helpt patiënten om een persoonlijke band te vormen met hun zorgverleners, wat bijdraagt aan een betere zorgervaring.

Icon Overons 1

(FAQ) module

Een FAQ-module biedt een centrale plek voor patiënten/cliënten om antwoorden te vinden op hun meest gestelde vragen. Dit vermindert de belasting op uw personeel en stelt patiënten/clienten in staat om snel en gemakkelijk de informatie te vinden die ze nodig hebben, wat bijdraagt aan een betere patiëntervaring.

Koppelingen / integraties

Umbraco leent zich uitstekend voor de integratie en koppeling met externe software systemen en platformen.
Voor jullie organisatie kunnen we bijvoorbeeld koppelingen realiseren zoals:

Koppelingen & integraties
Logo Chipsoft

ChipSoft

ChipSoft's HiX is een toonaangevend zorginformatiesysteem in Nederland. Het biedt uitgebreide functionaliteiten voor zorgprocessen, die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw op maat gemaakte website voor een gestroomlijnde digitale ervaring.

Logoinframed

Intramed

Intramed is een veelgebruikte praktijkmanagementsoftware in Nederland, specifiek ontworpen voor zorgverleners zoals fysiotherapeuten en logopedisten. Een koppeling met uw website kan de patiëntervaring aanzienlijk verbeteren en uw praktijk efficiënter maken.

Logozorgdomein

Zorgdomein

ZorgDomein is een toonaangevend platform in Nederland dat zorgverleners en patiënten verbindt. Door ZorgDomein te integreren in uw website, kunt u de communicatie en coördinatie van zorg verbeteren, wat leidt tot betere patiëntresultaten.

zorg website

Een passend design en slimme functionaliteiten binnen budget en planning.

Of u nu de online zichtbaarheid van uw zorginstelling wilt vergroten, patiënten wilt voorzien van gemakkelijke toegang tot informatie, of de interne communicatie binnen uw organisatie wilt verbeteren, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken binnen jullie budget en binnen de afgesproken tijd.

Gebruiksvriendelijke functionaliteit voor betrokkenheid en efficiëntie

We begrijpen dat gebruiksvriendelijkheid essentieel is voor het succes van uw digitale platform. Met onze expertise in Umbraco kunnen we een naadloze gebruikerservaring creëren, waarbij we zowel klanten als medewerkers betrekken en hun dagelijkse taken vereenvoudigen. Of het nu gaat om het boeken van afspraken, het beheren van klantdossiers of het faciliteren van communicatie, onze op maat gemaakte functionaliteiten optimaliseren de efficiëntie en verbeteren de tevredenheid van jullie gebruikers.

Waarom
Icon Website 1

Umbraco CMS

Icon Website 1

WCAG toegankelijk

Icon Website 1

ASP.NET Core Framework

Icon Website 1

100% Maatwerk

Icon Website 1

Makkelijk te koppelen

100% security

Reviews

T&P B.V.

Leroy

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

FysioTech

Dennis Timmermans

Er werd goed meegedacht en krijg altijd snel reactie per mail. Kortom, een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Arbo65

Jan Piet Plank

Mijn ervaringen met VrijdagOnline zijn zeer positief, naast een eerlijke prijs voor een volledige website op maat, is met name ook de service erg positief en persoonlijk.

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.