Offerte aanvragen

Webdesigner Almere

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 950,-

Almere

Voor jouw bedrijf in Almere op zoek naar een webdesigner? Een webdesigner die een mooie, voordelige website voor jou kan maken? Zoek niet verder! VrijdagOnline is het webdesignbureau waarnaar jij op zoek bent. Wij maken strakke, professionele websites voor allerlei soorten bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan installatiebedrijven, kapperszaken, timmerbedrijven en notariskantoren. 

Meer dan 30 ondernemers uit Almere gingen je voor

Webdesign met keuze uit drie webdesigns

Bij VrijdagOnline kun je voor jouw website kiezen uit drie professionele webdesigns. Je kunt kiezen voor een ModernCompact webdesign. Met deze template geef je de website een wat speelsere uitstraling. Op de achtergrond staat een grote foto of afbeelding en het menu bevindt zich aan de linkerkant. Je kunt ook kiezen voor een Zakelijk webdesign. Dit webdesign heeft een strakke headerfoto boven het contentgedeelte en heeft een betrouwbare uitstraling. De derde optie is het Wide webdesign. Dit template heeft een sportieve, maar toch zakelijke uitstraling met een grote headerfoto over de gehele breedte van de website.

Makkelijk jouw eigen site beheren

Met het beheersysteem dat je bij de website krijgt, kun je zelf makkelijk jouw website beheren. Zo kun je eenvoudig nieuwe foto's uploaden, teksten wijzigen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen. Ook kun je zoekwoorden toevoegen en zelf metadescriptions voor afzonderlijke pagina's schrijven. Mocht je toch ergens niet uitkomen, dan kun je ons altijd mailen of bellen. Wij helpen je graag!

Website voor mobiels en tablets

De websites die de webdesigners van VrijdagOnline maken, worden zo gemaakt dat ze perfect worden weergeven op mobiels en tablets. Ze worden gemaakt in een zogenaamd responsive design. Dit houdt in dat het formaat van de websites zich automatisch aanpast aan het formaat van het apparaat waarop de site wordt weergegeven. Hierdoor hoef je nooit meer in- en uit te zoomen en kun je meteen alles goed lezen.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?