Offerte aanvragen

Webdesigner Maastricht

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 950,-

Maastricht

Op zoek naar een webdesigner in Maastricht die een mooie professionele website voor je kan maken? VrijdagOnline is het webdesignbureau dat je hier bij kan helpen. Wij maken websites voor bedrijven in onder andere Roermond, Sittard en Kerkrade. Dit kan heel makkelijk doordat al ons contact via de telefoon en mail gaat. Laat dus een strakke, professionele website maken door VrijdagOnline. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Meer dan 89 ondernemers uit Maastricht gingen je voor

Unieke, eigen website

Bij VrijdagOnline laten we onze klanten zelf in grote mate bepalen hoe hun website eruit komt te zien. Je bepaalt zelf de kleuren en de huisstijl van jouw website. Ook kies je zelf welke van onze drie succesvolle webdesigns je wilt gebruiken voor jouw website. Ga je voor een site met een zakelijke, speelse of sportieve uitstraling? Bepaal het allemaal zelf. 

Een vindbare website

Onze websites worden gebouwd met een slimme techniek die ervoor zorgt dat jouw website snel tussen de zoekresultaten in Google staat. De sites zijn namelijk gebouwd met een systeem dat het mogelijk maakt voor Google om nieuwe pagina's die je hebt gemaakt snel te indexeren.

Hoe werkt het?

Wanneer je besluit om een website door ons te laten maken, krijg je nadat je de offerte hebt ondertekend een aanleverdocument. In dit document zet je alle teksten en afbeeldingen die je in de site wilt hebben. Wanneer je dit document naar ons heeft opgestuurd, duurt het twee weken voordat wij jouw website af hebben. Voordat de site daadwerkelijk online gaat, kun je in de correctieronde nog wijzigingen doorgeven. Nadat deze verwerkt zijn staat jouw nieuwe, professionele website online.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?