Offerte aanvragen

Webdesigner Zwolle

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 750,-

Zwolle

Je bent voor jouw bedrijf in Zwolle op zoek naar een webdesigner? Zoek dan niet verder. Bij VrijdagOnline werken betrouwbare webdesigners met jarenlange ervaring. Zij kunnen voor jouw bedrijf in Zwolle een website maken die aan al je wensen voldoet. Een mooie, strakke website tegen een scherp tarief? Laat dan een website maken bij VrijdagOnline! Vraag vandaag nog een offerte aan!

Meer dan 34 ondernemers uit Zwolle gingen je voor

Zelf je website aanpassen

Bij de websites van VrijdagOnline krijg je een krachtig CMS. Dit is een beheersysteem waarmee je zelf makkelijk teksten, tabellen en andere elementen op jouw site kunt aanpassen. Je kunt zelf foto's veranderen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen. Mocht je ergens toch niet uitkomen, dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Klanten door heel Nederland

VrijdagOnline is een wedesignbureau dat in Groningen gevestigd is, maar toch hebben wij klanten uit heel Nederland. Dit komt doordat al ons contact via de telefoon en via de mail gaat. Onze webdesigners hebben al voor meer dan 500 bedrijven in Nederland websites gemaakt. Dat hebben zij onder andere gedaan voor bedrijven in: Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Hengelo, Arnhem en Rotterdam.

Vele mogelijkheden

De websites van VrijdagOnline bieden vele mogelijkheden. Je kunt mooie overzichtelijke opsommingen en tabellen maken en je kunt video's in jouw site zetten. Wat ook heel handig aan onze websites is, is dat ze op alle mobiele apparaten perfect worden weergeven. Dit betekent dat wanneer je jouw website op je mobiele telefoon bekijkt, je niet hoeft in te zoomen om de site goed te kunnen lezen en te bekijken.

Jouw voordelen:

  • Ervaren, betrouwbare webdesigners
  • Een strakke, mooie websites
  • Scherpe prijfs van € 750,-
  • Krachtig CMS
  • Zelf makkelijk elementen op jouw site aanpassen
  • Overzichtelijke opsommingen en tabellen maken
  • Video's op jouw site zetten
  • Perfecte weergave op alle mobiele apparaten

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?