Offerte aanvragen

Het ultieme teamgevoel

Serie: Welkom bij VrijdagOnline

Deel 4: Het ultieme teamgevoel

 

Het is vrijdagmiddag, rond een uurtje of 5. Ik zit op de bank nog even door de LinkedIn homepagina te scrollen wanneer ik de oproep voor een online media consultant bij VrijdagOnline voorbij zie komen. Bij het lezen van de vacaturetekst word ik al enthousiast. VrijdagOnline klinkt als een jong bedrijf vol enthousiastelingen die tot het uiterste gaan voor hun klanten.

Ik moet bijna naar een afspraak toe, maar typ nog even snel een berichtje met dezelfde ludieke toon als de vacature. En mijn reactie natuurlijk nog even afgesloten met de vraag of ze wel goede koffie hebben … Die maandag hing commercieel directeur Joost al aan de telefoon of ik even langs wilde komen om verder kennis te maken. Twee leuke gesprekken verder en een kennismaking met mijn nieuwe collega’s later was ik aangenomen. De pret kon beginnen!

Al vanaf dag één heb ik een teamgevoel gehad. Iedereen werkt hier met elkaar om de klanten te verrassen. Het unieke van de propositie van VrijdagOnline is het feit dat de websites in Umbraco gebouwd worden. Zelf heb ik ooit wel eens een website in Wordpress gebouwd, maar dat was vrij omslachtig en niet echt flexibel. Na twee dagen en vier uurtjes stoeien met Umbraco snapte ik de grove lijnen al. Ik kon relatief gemakkelijk een website aanpassen en de vragen van klanten beantwoorden. Dat is ook iets wat ik het meest van onze klanten hoor: “Het CMS is zo prettig! Ik snap vaak niet veel van computers, maar mijn website kan ik prima zelf aanpassen.”

We zijn inmiddels ruim een jaar verder en nog steeds ga ik elke dag weer met plezier naar kantoor. De verplichte quarantaine door de coronacrisis was daarom uitermate frustrerend, omdat ons hechte team uit elkaar werd gehouden. Een vrimibo via een videocall is toch heel anders dan de gezelligheid op kantoor.

Het mooiste om te zien en mee te maken is de ontwikkeling van het kwaliteitsniveau. Toen ik begon werden er prima website gebouwd met alle basis functionaliteiten. Ondertussen leveren we maatwerk marketing machines die op en top geoptimaliseerd zijn voor Google en serieuze winst opleveren voor onze klanten.

Doordat ik bij klanten over de vloer kom, ben ik een beetje het gezicht van VrijdagOnline. Daarom voel ik me trots om hier te mogen werken en de kwaliteiten en het enthousiasme van ons team te mogen presenteren.

 

Ben je na het lezen nieuwsgierig hoe wij onze klanten laten groeien met een op maat gemaakte online marketingstrategie? Ik vertel je er graag meer over. In ruil voor een goede kop koffie uiteraard. Je kunt mij bereiken op 06-39183070

 

author

Over de Auteur

Jeroen is als een vis in het water wanneer hij bij onze klanten aan tafel mag adviseren over de mogelijkheden van onze diensten en producten. Op adviserende wijze weet hij (bijna) elke klant te overtuigen van het nut van Online Marketing. Op VrijdagAvond zwemt hij een rondje Paterswoldsemeer..