Offerte aanvragen

Website laten maken autobedrijf

Professionele website met CMS: € 750,-

Occasion website voor autobedrijven

Als autobedrijf wil je uiteraard occasions op je website weergeven. Met onze productencatalogus kan je op een eenvoudige manier alle occasions op je autobedrijf website plaatsen, wijzigen en verwijderen. Zo heb je altijd de laatste aanbiedingen van auto's op je website staan.

Meer dan 28 autobedrijven gingen je voor

Ja, stuur mij vrijblijvend

mijn website offerte

  • Binnen 2 uur reactie
  • Makkelijk online accorderen
  • Uitgebreide informatie
  • Geheel vrijblijvend
  • Ruim 1200 klanten
  • Gem oordeel: 4.8 van 5
  • Binnen 1 week online

 

Occasions overzichtmodule

Met onze productenoverzicht module heb je bij ons de mogelijkheid om de auto's overzichtelijk te presenteren in een overzicht. Bezoekers krijgen zo de mogelijkheid om alle occasions te bekijken met doorklikmogelijkheid naar meer informatie over de betreffende occasion!

Onbeperkt auto fotoalbums plaatsen

Jouw bezoekers zullen uiteraard het bouwjaar en merk van de auto willen weten en daarnaast wellicht of er benzine of diesel in de auto moet. Maar daarbij willen ze vooral plaatjes kijken. Daarom kan je bij elke occasion een auto fotoalbum plaatsen. Op die manier kan je per auto wel 100 foto's laten zien en kan elke bezoeker rustig kijken welke auto hij bij je wil gaan kopen.

Look & feel van een professionele autodealer

De grote automerken hebben allemaal mooie flitsende websites. Dat krijg jij nu ook! Met onze vormgevers gaan we aan de slag om een prachtige website voor je te bouwen in de look & feel van jouw autobedrijf. Hierdoor kom je professioneler en nog betrouwbaarder over. Iets wat autobedrijven, net als webdesign bureaus goed kunnen gebruiken! ;-)

Alle occasions netjes op een rijtje en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Autobedrijf John Repkes

Auto Banden Service

vd Hulst AutoMotive

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Andere branches

Niet alleen voor autobedrijven hebben we al professionele websites ontworpen, maar ook voor bedrijven als: kapperzakenhet onderwijs en coachingbureau's. 

Binnen 1 week een vindbare auto-website?