Offerte aanvragen

Website laten maken Coevorden

Ben jij een ondernemer uit (de buurt van) Coevorden en ben je op zoek naar een professionele webdesigner om voor jouw bedrijf uit Coevorden dé perfecte website te laten maken? VrijdagOnline ontwikkelt de perfecte strategie voor jouw bedrijf en bouwt een professionele website met een krachtig contentmanagementsysteem.

De website laten maken voor jouw bedrijf in Coevorden

Je wilt een website laten maken in Coevorden, maar hoe vind je nu de juiste partner? De technische termen vliegen je om de oren en je hebt geen idee hoe je nu een succesvolle website moet laten maken. Zonder de juiste begeleiding  is de kans groot dat je website het zoveelste onzichtbare online visitekaartje wordt. Je hebt dan misschien wel een website laten maken die er mooi uitziet, maar biedt deze ook de resultaten die je voor ogen had? Een succesvolle website maken is namelijk geen gemakkelijke taak en vereist een combinatie van vaardigheden.

Ik wil meer weten →

 

Een website laten maken met een winstgevende strategie 

Zodra je bij VrijdagOnline een website laat maken, bieden wij jou meer dan een mooi design. Als full service internetbureau ontwikkelen een complete strategie om jouw bedrijf uit Coevorden online op de kaart te zetten. Tijdens het bepalen van de juiste strategie kijken we samen naar het doel van jouw website, jouw ideale doelgroep en de groei die je wilt doormaken. Zo stijgen straks de conversies op je nieuwe website, waardoor je optimaal rendement behaalt.  

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Wat houdt een website laten maken bij VrijdagOnline in? 

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Coevorden is een belangrijke stap voor jouw bedrijf. Daarom verloopt dit volgens een vast traject. Allereerst bespreek je jouw wensen met de webdesigner. Die zet deze wensen om in een prachtig en functioneel ontwerp. Tijdens iedere volgende stap overleggen we met je.. Zo houden we gezamenlijk de touwtjes in handen. En dan komt dat ene moment: jouw website staat live! 

Tijdens dit gehele proces staan we voor jou klaar. Wij bieden je:

◉ Hosting op de stabiele en snelle servers van Vevida 
◉ Wekelijkse beveiligingsupdates op alle servers
Standaard een SSL certificaat bij oplevering van je website
◉ Een dagelijkse back-up van jouw website
◉ Een CMS met periodieke functie-updates, alle beveiligingsupdates, een roll-back functie en een prullenbak met de mogelijkheid tot het herstellen van documenten
◉​
Bereikbaarheid via telefoon en e-mail

Escape Town Amersfoort

Premium Website

Fjord Benelux

Premium Website

Werkgevers Bezwaar

Basis Website

Wij gaan samen voor het beste resultaat

 

1

Wij adviseren je op het gebied van structuur, indeling en inhoud. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maat, inclusief alle gewenste e functionaliteiten.

2

Onze online marketeers zetten al hun SEO en SEA kennis in om de website die jij laat maken voor jouw bedrijf uit Coevorden optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

3

Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Zet jouw bedrijf uit Coevorden op de kaart

Ben jij gevestigd in Coevorden en wil je een website laten maken met meer dan alleen een mooi grafisch ontwerp? Voor een winstgevende website met de nieuwste technieken en de perfecte online strategie moet je bij VrijdagOnline zijn!

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Neem hier contact met ons op