Offerte aanvragen

Website laten maken Flevoland

Professionele website met CMS: € 950,-

Flevoland

Ben jij ook woonachtig in Flevoland? Dat is toevallig! Wij hebben al meer dan 78 ondernemers uit Flevoland geholpen aan een professionele website. Heeft jouw onderneming nog geen website of is deze hopeloos verouderd? Wij helpen jou graag aan een professionele website!

Meer dan 66 ondernemers uit Flevoland gingen je voor

Website laten maken Flevoland

Ben je woonachtig in Flevoland en ben je de trotse eigenaar van je eigen onderneming? Anno 2015 is het belangrijk dat jouw onderneming ook te vinden is in de zoekmachines. Heb jij nog geen professionele website die goed wordt gevonden? VrijdagOnline wil jou hier graag bij helpen! 

€ 950,- All in!

Bij VrijdagOnline heb je al een complete website voor maar €950,-! Dit tarief kunnen we mogelijk maken door onze efficiënte online werkwijze! Daarnaast betaal je maar een tientje per maand. Dit voor service, hosting, e-mail-adressen, beveiliging, up-dates en ga zo maar door! 

Actief in heel Nederland

Niet alleen in Flevoland zijn wij actief, maar ook in vele andere steden door heel Nederland hebben wij tevreden klanten. De meeste klanten hebben we in grote steden, zoals: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar we hebben ook klanten in kleinere steden, zoals: Bergen op Zoom, Helmond, en Joure.

Hieronder een paar van onze klanten uit Flevoland, die jou al voorgingen!

Buytenplaats Suydersee

Lelystad

Zorgbegeleiding Lelystad

Lelystad

Boomhutovernachtingen

Lelystad

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier