Offerte aanvragen

Website laten maken
voor jouw horecabedrijf

Een website is hét uithangbord van jouw horecabedrijf. Daarom is het belangrijk dat jouw website uitstraalt waar jouw horecabedrijf voor staat. Als je bij VrijdagOnline een website voor jouw horecabedrijf laat maken, dan bouwen wij een complete en winstgevende website volledig op maat.

Winstgevende website laten maken voor jouw horeca bedrijf?

Bij VrijdagOnline ontwikkelen we een winstgevende maatwerk website voor jouw horecabedrijf. Hoe we dit doen? Als je bij VrijdagOnline een website laat maken voor jouw horecabedrijf ontwikkelen wij de perfecte online strategie in drie stappen. 

  • Onze webdesigners ontwerpen een professioneel grafisch design die de uitstraling van jouw horecabedrijf perfect weerspiegelt
  • Met al meer dan tien jaar aan ervaring optimaliseert ons SEO team jouw website. Jij bent straks optimaal vindbaar voor (potentiële) klanten in Google.

De tekstschrijvers bij VrijdagOnline schrijven teksten voor jouw website die van het scherm afspatten. Zij brengen de boodschap van jouw horecaonderneming naar voren.

Ik wil meer weten →

 

Alle zorg uit handen

Als je bij VrijdagOnline een website laat maken, nemen we als full service internetbureau jouw horecabedrijf alle zorg uit handen. Dit doen wij door je een ALL-IN pakket aan te bieden. ALL-IN betekent dat je de beschikking hebt over onze modules Maar dat is niet alles. Verder bieden wij:

  • Hosting op de stabiele en snelle servers van Vevida
  • Wekelijkse beveiligingsupdates op alle servers
  • Standaard een SSL certificaat bij de oplevering van jouw website
  • Een dagelijkse back-up van jouw website
  • Een CMS met periodieke functie-updates, beveiligingsupdates, een roll-back functie en een prullenbak met de mogelijkheid tot het herstellen van documenten
  • Bereikbaarheid op iedere werkdag via telefoon en e-mail 

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Ons bekroonde Umbraco CMS

Voor het ontwikkelen van jouw maatwerk website gebruiken wij als een van de eerste webdevelopment bureaus in Nederland het bekroonde Umbraco CMS. Een systeem dat gebruikt wordt door vele multinationals, waaronder  Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open source CMS dat je volledig naar wens kan inrichten. Het is gemakkelijk te koppelen met andere systemen en eenvoudig in beheer.

Fjord Benelux

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Drie toepassingen die jouw horecabedrijf kunnen helpen

1

Bezoekers die bij jouw horecabedrijf zijn langs geweest, kunnen een positieve recensie achterlaten in het gastenboek. Hierdoor weet je precies wat jouw klanten van jouw horecabedrijf vinden en worden toekomstige klanten overtuigd door de positieve ervaringen.

2

Belangrijke informatie zoals openingstijden, telefoonnummers,e-mailadressen en social media accounts zorgen ervoor dat je bezoeker snel over de informatie beschikt die hij of zij nodig heeft. Daarnaast is je horecabedrijf ook sneller en makkelijker vindbaar op Google, omdat onze websites automatisch geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Jouw (potentiële) klanten kunnen jouw horecabedrijf dus gemakkelijk vinden en bereiken.

3

Het reserveringsformulier is een inbegrepen module in ons ALL-IN pakket en biedt bezoekers de mogelijkheid snel hun gegevens in te voeren en gemakkelijk online hun reservering door te geven. . Jij ontvangt een berichtje in je mailbox zodra er een reservering binnen is gekomen. Door ons handige systeem mis jij nooit meer een reservering of boeking.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze ervaring en inzet van ons team, het beste CMS en alle extra service die we je bieden, kan je niet meer om ons heen. Om de beste website te laten maken voor jouw horecabedrijf moet je bij VrijdagOnline zijn. Al honderden horecaondernemingen gingen jou voor!

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren

Neem hier contact met ons op