Offerte aanvragen

Website laten maken horeca

Professionele website met CMS: € 750,-

Een oven-duidelijke website voor je horecabedrijf

Tegenwoordig willen mensen die bij een café, bar, restaurant of hotel willen eten en overnachten graag thuis zo snel mogelijk reserveren. Wat voor eten bied jij zoal en hoe ziet de eventuele slaapplek eruit ? Dat zijn vragen waar bezoekers snel een antwoord op willen hebben. Wij maken dat met onze websites mogelijk! Welk horecabedrijf wil dat nou niet? Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden voor je horeca website. Van gastenboek tot fotoboek.

Meer dan 28 horeca gelegenheden gingen je voor

Sfeerimpressies van je menu’s en/of slaapplekken.

Beelden zeggen meer dan woorden. Sfeervolle foto’s die professioneel op je website langskomen maken je horecabedrijf aantrekkelijker. De designs van VrijdagOnline zijn zo ontwikkeld dat foto’s de eyecatcher zijn van je nieuwe website voor je horecabedrijf en daarnaast kan je je afbeeldingen ook mooi weergeven in onze fotoslideshow of fotoboek; welke inbegrepen modules zijn in ons ALL-IN pakket.


Snel online reserveren en boeken

Des te sneller, des te beter schijnt wel het huidige motto te zijn van de mens. Daar spelen wij effectief op in met ons contactformulier. Dit is een inbegrepen module in ons ALL-IN pakket en zorgt ervoor dat bezoekers snel hun gegevens kunnen invoeren en gemakkelijk online hun reserveringen kunnen doorgeven. Jij ontvangt een berichtje in je mailbox zodra er een reservering is binnengekomen. Door ons handige systeem hoef jij nooit meer een reservering of boeking te missen.


Menu’s en kameroverzichten weergeven

Wat ook niet meer kan ontbreken is het online zetten van je menu’s en foto’s van de slaapplekken die je biedt. Men wilt graag van te voren lekker kunnen kijken naar wat zij kunnen verwachten van een overnachting en/of etentje bij jou. Dit kan makkelijk door onze pdf mogelijkheid en ons productoverzicht.


Je horecabedrijf goed vindbaar en bereikbaar

Belangrijke informatie als openingstijden, telefoonnummers/e-mailadressen en Social media zorgen ervoor dat je bezoeker snel de informatie verkrijgt die hij/zij nodig heeft. Daarnaast is je horecabedrijf ook sneller en makkelijker vindbaar op Google. Natuurlijk omdat je een website hebt, maar ook omdat onze websites automatisch zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zij kunnen jouw horecabedrijf dus makkelijk vinden en bereiken.

Een leuk en professioneel gastenboek

Bezoekers die bij jouw horecabedrijf zijn langs geweest kunnen een leuk berichtje achterlaten in het gastenboek. Hierdoor weet je meer over wat de gasten van het verblijf vonden.

Dus: waarom moet jij voor je horecabedrijf een website laten maken bij VrijdagOnline?

  • Betaalbare - mooie en professionele - website
  • Website overal makkelijk en snel aanpasbaar (mobiel)
  • Zelfgekozen webdesign
  • Makkelijk te gebruiken beheersysteem
  • Zelf eenvoudig foto’s en teksten aanpassen
  • Onbeperkt aantal pagina’s toevoegen
  • Betere zichtbaarheid op internet
  • Betere vindbaarheid op Google

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Restaurant het Maaspaviljoen

Food is our passion

Fresh Cooked

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?