Offerte aanvragen

Website laten maken loodgieter

Professionele website met CMS: € 950,-

‘Een spetterende website’ zonder lekkages

Met jouw kennis, capaciteiten en ervaringen wil jij natuurlijk zo veel mogelijk opdrachten binnenhalen met je loodgietersbedrijf. De beste en handigste manier om klanten binnen te halen tegenwoordig is met een spetterende website waarin je jouw deskundigheid naar voren laat komen. Waar opereer je, welke diensten bied je en waarom moeten ze voor jouw bedrijf kiezen? Met je website kan je dit allemaal duidelijk maken en let maar op.. De opdrachten stromen straks binnen.

Meer dan 18 loodgietersbedrijven gingen je voor

Alle klussen in je menubalk

Hoe handig is het als al jouw diensten straks een eigen menuknop hebben waar klanten op kunnen klikken wanneer ze bijvoorbeeld hun cv, sanitair of leiding/riolering willen laten onderhouden en/of installeren. Elke knop stuurt de bezoeker door naar een pagina waar ze meer kunnen lezen over de desbetreffende dienst.

Ontvang offertes voor loodgietersopdrachten

Nog handiger is dat ze meteen contact kunnen opnemen en een offerte aanvragen. In het All-in pakket zitten ook de inbegrepen modules: contact en/of offerteformulier, hier kunnen klanten snel hun informatie doorgeven en de desbetreffende dienst aanvragen/ bestellen. Jij ontvangt hier meteen een bericht van waardoor de communicatie snel en makkelijk verloopt.

Tarievenoverzicht gas/water/electriciteit opdrachten

Voor wat, hoort wat natuurlijk. Om misverstanden over prijzen te voorkomen, kan je door middel van onze tabellenfunctie een duidelijk overzicht geven van de tarieven en de bijhorende diensten. Zo weet de klant ook meteen wat hij/zij bij jou kan verwachten en de verwachte kosten voor onderhoud en installaties.

Je website krijgt een geheel persoonlijk tintje door een ‘over ons’ pagina op je website te laten maken. Vertel wat over de spetters achter het bedrijf, het ontstaan van het bedrijf, de visie en werkwijze van je loodgietersbedrijf. 

Alle websites van VrijdagOnline zijn 100% responsive. Dit houdt in dat de website op elk apparaat goed weergeven is. Of het nou vanaf de bank is of vanuit bed, je bezoekers kunnen hierdoor jouw website op elk mobiel apparaat (mobiel, tablet, laptop) bekijken en linea direct een offerte aanvragen. En nog handiger: Jij kan je website overal zelf bewerken. Vanaf elke locatie.

Waarom moet jij als installateur een website laten maken bij VrijdagOnline?

  • Betaalbare - mooie en professionele - website
  • Overal is je website aanpasbaar (op mobiel/tablet)
  • Unieke huisstijl
  • Zelfgekozen webdesign
  • Up- to- date en makkelijk te gebruiken CMS
  • Makkelijk beheersysteem
  • Zelf eenvoudig foto's en teksten aanpassen
  • Onbeperkt pagina's toevoegen
  • Betere zichtbaarheid op internet
  • Betere vindbaarheid op Google

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Windinstallatietechniek

Multigoed

DE beveiligingsinstallatie

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?