Offerte aanvragen

Website laten maken Noord-Holland

Professionele website met CMS: € 950,-

Noord-Holland

Wij hebben al veel tevreden klanten die net als jij woonachtig zijn in Noord-Holland! Ben je ook opzoek naar een professionele website voor jouw onderneming? VrijdagOnline wil jou hier graag bij helpen!

Meer dan 119 ondernemers uit Noord-Holland gingen je voor

Website laten maken Noord-Holland

Ben je van plan om een professionele website te laten maken voor jouw onderneming en zoek je een professioneel bedrijf die je hierbij kan helpen? VrijdagOnline is er voor jou! Wij bouwen al jaren professionele websites voor onze klanten!

Mobiele apparaten

Buiten het feit dat we professionele websites bouwen vinden wij het ook belangrijk dat al onze websites 100% responsive zijn. Dit houdt in dat de website ook wordt aangepast als hij op mobiele apparaten, tablets of een laptop gezien wordt. Het beeld zal meeschalen, zodat alle informatie nog steeds op de juiste manier gepresenteerd wordt. 

Heel Nederland

Niet alleen in Noord-Holland hebben wij al veel tevreden klanten, maar ook in andere provincies door heel Nederland. In bijvoorbeeld steden als Leeuwarden, Rotterdam en Eindhoven zijn wij ook actief!

Hieronder een paar van onze klanten uit Noord-Holland, die jou voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?