Offerte aanvragen

Website laten maken notaris

Professionele website met CMS: € 950,-

Notaris

Je wilt een sterke en professionele website voor jouw notarissenkantoor? De ervaren webdesigners van VrijdagOnline bouwen hem voor jou. Bij ons bedrijf werken betrouwbare webbouwers die al meer dan 500 succesvolle projecten hebben afgerond. Ben jij een notaris en op zoek naar een geschikte website? Zoek dan niet verder, want VrijdagOnline maakt voor jou een betaalbare en technisch sterke website voor jouw notarissenkantoor.

Meer dan 39 notarissen gingen je voor

Dienstverlening

Als notaris biedt je verschillende diensten aan. Wanneer iemand een nieuw huis koopt vindt de juridische overdracht plaats bij de notaris. Maar je hebt ook met een notaris te maken als je er niet uit komt met een scheiding. Deze verschillende diensten kunnen we voor jou in een dropdown menu zetten. Wanneer de bezoeker dan op dienstverlening klikt komen alle soorten diensten eronder te staan. Deze diensten staan dan in verschillende subpagina’s.

We kunnen jou diensten ook presenteren in een productoverzicht. Zo ziet de bezoeker in een overzicht meteen welke diensten jij biedt. We plaatsen bij elke dienst een zakelijke foto, titel en tekst.

Offerte-aanvraag aankoop woning 

Wanneer je een website laat maken krijg je de module 'formulieren' erbij. Zo ook de offerte-aanvraag formulier. We kunnen één offerteaanvraag formulier met de verschillende diensten erin maken en deze op je website plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om voor elke dienst een aparte offerte aanvraag formulier te maken.

Jouw voordelen als notaris

  • Een website gemaakt door betrouwbare webbouwers
  • Betaalbare site
  • Technisch sterke site
  • Vindbaar in Google
  • Krachtig CMS
  • Makkelijk beheersysteem
  • Zelf eenvoudig elementen op de site aanpassen

''Over ons'' pagina

Als notaris heb je veel persoonlijke gesprekken met je klanten. Leads willen voordat ze contact opnemen zien wie er in het bedrijf werkt. Ze willen er een goed gevoel bij hebben. De over ons subpagina kunnen we dan ook voor je aanmaken. Je levert tekst en foto’s van jezelf en collega’s aan en we zorgen dat er een goed beeld van jouw bedrijf wordt geschept.

Afgeschermde pagina’s

Wanneer je extra informatie op je website wil zetten die alleen jouw klanten kunnen lezen, maken we een afgeschermde pagina. Je kan dan op deze speciale subpagina inloggen. Zo kun je een extra service bieden aan jouw klanten.

Naast websites voor notarissen, maken we onder andere websites voor advocaten en adviesbureau's.

EVZ Consultancy

Manse Advocatuur

Adviesbureau MOVE

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier