Offerte aanvragen

Website laten maken tegelzettersbedrijf

Professionele website met CMS: € 950,-

Tegelzettersbedrijf

Heb je een tegelzettersbedrijf en nog geen website laten maken? Laat er één maken bij VrijdagOnline. Voor € 950,- ontvang je een professionele website met een krachtig CMS. VrijdagOnline is een betrouwbaar webdesignbureau dat voor al meer dan 500 bedrijven een website heeft gemaakt.

Meer dan 26 tegelzetterbedrijven gingen je voor

Laat je bezoeker inspireren door jou portfolio

Door een website te laten maken kun laten zien aan de bezoeker wat jij allemaal kunt maken. Het is mooi als je een overzichtelijke portfolio van afgeronde projecten kunt laten zien. Met de module productoverzicht brengen we jouw portfolio goed in beeld.

Diensten

Als tegelzetter biedt je ook verschillende diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld tegels zetten op wanden, vloeren en in badkamers. Een dienstenoverzicht is voor je website bezoeker duidelijk, omdat zij dan goed kunnen zien waar het bedrijf zich mee bezig houdt.

In het All-in website pakket krijgt u onder andere: 

  • Een dienstenoverzicht
  • Een productoverzicht
  • Offerteaanvraag formulier 
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem

Tegel-offerteaanvragen ontvangen

Naast een overzicht van je diensten is het natuurlijk wel zo fijn als je bezoeker met jou bedrijf contact opneemt en tegels laat zetten in zijn of haar woning. We zorgen dat jouw contactinformatie op elke pagina duidelijk te zien is, ook met een zogenoemde call-action knop. Dit valt namelijk extra op! Zo kunnen je bezoekers een contactformulier invullen. Deze knop kun je ook gebruiken om te zorgen dat je bezoeker een offerte aanvraagt. Je krijgt een melding op je mail en je kan meteen je potentiële klant terugbellen.

Tegelproject klaar? Zet gemakkelijk de foto’s op de website

We snappen dat als je thuis komt van een lange dag werken je eigenlijk niet zoveel zin hebt om je nieuwe project en teksten op je website te plaatsen. Maar dat is zo gepiept! In ons beheersysteem staat een handleiding waarin alles stap voor stap is uitgelegd.

Vraag op onze website een offerte aan om jouw tegelzettersbedrijf website te laten maken!

Naast websites voor Tegelszettersbedrijven, maken we onder andere websites voor timmerbedrijven, schildersbedrijven, metaalbewerkingsbedrijven en stukadoorsbedrijven

Steenbergen Badkamers & Tegels

Schildersbedrijf Wim Kremer

Bouwbedrijf Mulder

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?