Offerte aanvragen

Website laten maken Hulst

Perfecte website met beheersysteem: € 950,-

Hulst

Woon jij in Hulst en ben je opzoek naar een professionele website voor jouw onderneming? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 1500 ondernemers geholpen met een succesvolle website en perfecte vindbaarheid.

Meer dan 3 ondernemers uit Hulst gingen je voor

Website laten maken Hulst

Ben je opzoek naar een website, maar zoek je iemand die jou hierbij kan helpen? VrijdagOnline bouwt al jaren professionele websites en wil jou hier graag bij helpen! Wij bouwen een website voor jou voor slechts € 950,- eenmalig, en vullen daarbij 5 pagina's. Wij werken met het gemakkelijke beheersysteem Umbraco. Dit is een heel fijn beheersysteem omdat jij er straks mee kan gaan werken, ook als je geen verstand hebt van websites. 

Je krijgt bij ons all-in-one pakket ook een gratis handleiding. Hierin staat alles stap voor stap uitgelegd, hoe je bijvoorbeeld een pagina moet toevoegen of een afbeelding moet wijzigen. Geloof me, het is zo gepiept! 

All-in

Waarom kies je voor VrijdagOnline? Dat is makkelijk. Wij bouwen websites die écht all-in zijn. Het is een zeer compleet pakket, omdat al onze modules ook inbegrepen zitten in het tarief van € 950,- eenmalig. Denk hierbij aan modules als: Multi-taal, productoverzicht, nieuwsoverzicht en de weblog module.

Heel Nederland

Niet alleen in Hulst bouwen we professionele websites voor onze klanten! Ook in andere steden door heel Nederland zijn we actief. Denk hierbij aan steden als: Middelburg, Utrecht en Lelystad.

Hieronder enkele klanten in Hulst en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Eudamonia

Rotterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?