Offerte aanvragen

Website laten maken Middelburg

Perfecte website met beheersysteem: € 750,-

Middelburg

Laat een website maken voor jouw bedrijf in Middelburg door VrijdagOnline. Wij maken websites voor bedrijven door heel Nederland. Van Groningen tot Tilburg en van Maastricht tot Haarlem. Ook voor andere plaatsen in Zeeland maken wij sites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan VlissingenGoes en Terneuzen. Ben je voor jouw bedrijf in Middelburg op zoek naar een website die perfect wordt weergegeven op alle apparaten, dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres.

Meer dan 24 ondernemers uit Middelburg gingen je voor

Vindbare website Middelburg

Je wilt natuurlijk wel een website laten maken die terug te vinden is in Google wanneer mensen zoeken naar jouw bedrijf. Het beheersysteem dat je bij jouw website krijgt maakt het voor Google makkelijk om snel nieuwe pagina's te indexeren. Dit houdt in dat ze snel tussen de zoekresultaten komen te staan. Wil je ervoor zorgen dat jouw website hoog scoort in Google? Bestel dan een SEO pakket bij ons.

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Fotoalbum
  • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
  • Productoverzicht
  • Weblog
  • Google maps routekaartje
  • En nog veel meer…

Beheersysteem Umbraco 

Wij werken in het CMS Umbraco. Onze klanten ervaren dit beheersysteem als makkelijk te gebruiken. Ook wanneer je geen verstand hebt van websites! Je krijgt bij ons all-in-one pakket een gratis handleiding. Hierin is alles stap voor stap uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een pagina moet aanmaken of een foto moet toevoegen. Wanneer je na het lezen van de handleiding er niet uit komt, kun je natuurlijk gerust even bellen naar het kantoor en helpen wij je verder. 

 

Benieuwd waar jouw website wordt gebouwd of wie jij aan de telefoon krijgt? Klik dan hier

Hieronder enkele klanten in Middelburg en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Eudamonia

Rotterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?