Offerte aanvragen

Website laten maken Terneuzen

Professionele website met CMS: € 750,-

Terneuzen

Website maken Terneuzen is wat je ingetypt hebt in Google en nu ben je hier terecht gekomen. Voor jouw bedrijf in Terneuzen ben je op zoek naar een geschikte webdesigner die een professionele website voor je kan maken. Bij VrijdagOnline ben je dan aan het juiste adres! Bij ons werken betrouwbare webdesigners met jarenlange ervaring. Onze webdesigners hebben inmiddels al voor meer dan 500 bedrijven websites gemaakt.

Meer dan 11 ondernemers uit Terneuzen gingen je voor

Honderden websites door heel Nederland

Naast de websites die wij maken voor bedrijven in Terneuzen, maken wij ook websites voor bedrijven in heel veel andere plaatsen. Zo maken wij ook websites voor bedrijven in o.a. Middelburg en Vlissingen, maar ook voor bedrijven in RotterdamUtrechtLeeuwarden etc. Een website maken bij VrijdagOnline kost € 750,-. Voor deze prijs krijg je een mooie, professionele website met een krachtig CMS. Met dit CMS kun je zelf ook makkelijk elementen op jouw site aanpassen.

Professionele website voor ondernemingen

Wanneer je als bedrijf een website laat maken bij VrijdagOnline krijg je drie websites in één. Wij ontwikkelen voor jouw bedrijf een zogenaamde smart website. Deze is geschikt voor smartphones, tablets en desktops. Steeds meer mensen gebruiken hun telefoons en tablets om advocaten op het internet op te zoeken. Het is dan wel zo mooi en professioneel als je een website hebt die geoptimaliseerd is voor deze apparaten. 

All-in-one pakket 

Je krijgt vele modules bij ons all-in-one pakket. Een paar van deze modules zijn:

  • Productoverzicht
  • Multi-taal
  • Weblog 
  • Slideshow 
  • Google maps 
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • en nog veel meer.. 

Hieronder enkele klanten in Terneuzen en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Eudamonia

Rotterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?