Offerte aanvragen

Website laten maken Zierikzee

Perfecte website met beheersysteem: € 750,-

Zierikzee

Ben je opzoek naar professionele webdesigners die voor jou een prachtige website kunnen realiseren? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres.

Meer dan 2 ondernemers uit Zierikzee gingen je voor

Website laten maken Zierikzee

Ben je opzoek naar een professioneel bureau die voor jou een website kan bouwen? Bij VrijdagOnline ben je aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites.

Je krijgt bij ons all-in-one pakket vele modules. Enkele modules zijn:

  • Productoverzicht
  • Multi-taal
  • Weblog 
  • Slideshow 
  • Google maps 
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • en nog veel meer.. 

100% responsive

Bij VrijdagOnline heb je de zekerheid dat jouw website 100% responsive is! Dit houdt in dat jouw website ook zal meeschalen op mobiele apparaten en tablets! Daarnaast biedt VrijdagOnline een zeer compleet pakket. Zo kun je gratis modules toevoegen als: multi-taal en productoverzicht!

Actief in heel Nederland

Wij zijn niet alleen in Zierikzee actief, maar door heel Nederland! We hebben zelfs klanten in landen als Frankrijk en België. We zijn zo ook actief in steden als Zaandam, Diemen en Leeuwarden.

Hieronder enkele klanten in Zierikzee en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Eudamonia

Rotterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?