Offerte aanvragen

Website laten maken Den Haag

Professionele website met CMS: € 750,-

Websites in Den Haag

In Den Haag een website laten maken doe je professioneel en goedkoop via VrijdagOnline. Bij VrijdagOnline kan je een website laten maken voor je bedrijf in Den Haag. Hierbij krijg je niet alleen een professionele website, maar voorzien wij je ook van een gedegen CMS, Online Marketing en professionele e-mail en beveiliging voor jouw bedrijfswebsite.

Meer dan 54 ondernemers uit Den Haag gingen je voor

Website laten bouwen Den Haag

Veel bedrijven uit Den Haag hebben bij ons een website laten maken. Wanneer je in Den Haag gevestigd bent, kan het aantrekkelijk voor je zijn om ook bij ons een website te laten ontwikkelen. Wij bieden je een scherpe prijs en zorgen ervoor dat je de kosten voor een website laag kan houden. Maar jullie zitten toch helemaal in Groningen? Ja, dat klopt maar dat is geen probleem! Merendeel van onze klanten komen uit de randstad. Wij houden onze prijzen zo laag omdat we via de mail en telefoon contact houden. Dat scheelt veel tijd, en zoals ze zeggen: 'Tijd kost geld'. 

Makkelijk beheersysteem 

Je kunt straks je eigen website beheren. Ook wanneer je een leek bent op het gebied van websites. Je krijgt bij ons all-in pakket een gratis handleiding voor het beheersysteem. Hierin staat alles, hoe je bijvoorbeeld teksten moet wijzigen of afbeeldingen moet toevoegen, stap voor stap uitgelegd. Dus ben je lekker aan de wandel in de Scheveningse duinen en je wil nog iets wijzigen op je website, dan kan dat gewoon! Wanneer je een vraag hebt kun je natuurlijk ook altijd even bellen naar ons kantoor, dan helpen wij je verder. 

Webdesigners met ervaring

De webdesigners van VrijdagOnline hebben jarenlange ervaring met het maken van websites. Wij hebben voor al meer dan 500 tevreden klanten websites gemaakt. Wij maken niet alleen websites voor bedrijven in Den Haag, ook voor bedrijven in onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle,Tilburg en Haarlem maken wij websites.

 

Hieronder enkele klanten uit Den Haag en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?