Offerte aanvragen

Website laten maken Leidschendam

Professionele website met CMS: € 950,-

Leidschendam

Voor slechts € 950,- kan je al een website laten maken door VrijdagOnline. Deze zal geheel naar jouw eigen huisstijl en smaak ingericht worden, binnen één van onze templates. Deze mag jij zelf kiezen, maar wij geven je hier graag advies over. 

 

Meer dan 12 ondernemers uit Leidschendam gingen je voor

Vertrouwd

Al meer dan 500 klanten uit heel Nederland en uit het buitenland zijn je voorgegaan. Bedrijven uit onder andere VenloAmsterdam, Hoorn, Vlaardingen, Weert en Gouda. Ons team met professionele webdesigners staan elke werkdag telefonisch en per e-mail voor je klaar. Als je na het laten maken van jouw website nog vragen hebt neem dan gerust contact op en wij doen er alles aan om je te helpen.

Design

Bij ons kan je kiezen uit drie prachtige templates. Dit mag je uiteraard helemaal zelf bepalen, maar wij geven je er ook graag advies over als je er zelf niet uit komt. Wij hebben een zakelijke template met een professionele uitstraling, een modern compacte template deze is tijdloos met een grote afbeelding op de achtergrond en een wide template deze heeft een sporiteve uitstraling met een grote header foto over de gehele breedte.

Hieronder enkele klanten uit Leidschendam en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?