Offerte aanvragen

Website laten maken Schiedam

Professionele website met CMS: € 950,-

Websitebouwers Schiedam

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf uit Schiedam? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Bij ons krijg je een professionele website die geheel in jouw huisstijl en smaak wordt ontworpen. Wij zijn elke werk dag bereikbaar via de telefoon en e-mail. 

Meer dan 12 ondernemers uit Schiedam gingen je voor

Vindbaar in heel Nederland

Natuurlijk wil je wel dat jouw website gevonden wordt door je klanten. Bij ons word je website dan ook volledig geoptimaliseerd voor Google. Als je na oplevering van de website zelf geen tijd en/of zin hebt in de website verder te optimaliseren bieden wij een Online Marketing abonnement. Wij zorgen er dan maandelijks voor dat je website geoptimaliseerd word en hogerop komt in Google. Klik hier voor ons Online Marketing abonnement. 

Responsive design

Steeds meer mensen bezoeken websites via hun mobiele telefoon of tablet. Het is dan erg vervelend als de websites niet goed zichtbaar zijn op mobiele apparaten. Daarom zijn de websites die wij maken gemaakt in een responsive design. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het formaat van het apparaat. Hierdoor komt de website een stuk gebruiksvriendelijker over.

Door heel Nederland

Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland. We hebben o.a. klanten in: Deventer, Almelo, Alkmaar, Winschoten, Alphen aan den Rijn en Kerkrade.

Hieronder enkele klanten uit Schiedam en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?