Offerte aanvragen

Website laten maken Zoetermeer

Professionele website met CMS: € 950,-

Zoetermeer

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Zoetermeer? Dat doe je natuurlijk bij VrijdagOnline. Bij ons webdesignbureau maken wij een professionele en mooie website voor jou. Onze website bouwers hebben al voor meer dan 500 tevreden klanten websites gemaakt. Wij hebben al voor meerdere bedrijven in Zoetermeer websites gemaakt. Ook voor bedrijven in Gouda en Delft maken wij websites.

 

Meer dan 42 ondernemers uit Zoetermeer gingen je voor

Websites door heel Nederland

Naast het maken van websites voor bedrijven in Zoetermeer, maken we bij VrijdagOnline websites voor nog veel meer bedrijven in Nederland. Zo maken we websites voor bedrijven in onder andere: Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Den-Haag, Tilburg, Nijmegen, Apeldoorn en Haarlem.

Klanten in Zoetermeer

Al meerdere bedrijven in Zoetermeer hebben een website laten maken bij ons, ondanks dat ons bedrijf gevestigd is in Groningen. Al het contact gaat via de mail en telefoon. Bedrijven in Zoetermeer die een website bij ons hebben laten maken zijn:

  • Détect milieu services bv
  • Dierenarts Anne van de Watering
  • InZENS

Responsive website Zoetermeer

Voor de scherpe prijs van € 950,- krijg je bij VrijdagOnline een website in Responsive Design. Wat is responsive design? Een website met responsive design optimaliseert zichzelf automatich voor alle mobiele apparaten. Dat wil zeggen dat het formaat van de website zich automatisch aanpast voor tablets en telefoon. Hierdoor is de website goed zichtbaar en leesbaar op deze apparaten.

Krachtig CMS

Bij jouw website ontvang je een krachtig beheersysteem waarmee je zelf makkelijk elementen op jouw site kunt aanpassen. Zo kun je zelf eenvoudig teksten aanpassen en nieuwe foto's toevoegen. Ook kun je onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen aan de website.

Hieronder enkele klanten uit Zoetermeer en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?