Umbraco Website

Maatwerk website voor Profile Project

Inclusief uitgebreide portfolio pagina
en berekentool op maat

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

Profile Project staat voor perfecte werk- en ontmoetingsplekken.

Bij Profile Project ligt de focus op de beleving, op het creëren van de ideale werkomgeving voor iedere medewerker. Het enthousiaste team maakt van iedere ruimte, klein of groot, een inspirerende plek waar mensen elkaar écht ontmoeten. Tijdens het project neemt het klanten alles uit handen, van het eerste advies tot aan de turnkey oplevering. Zo realiseert Profile Project fijne omgevingen die naadloos aansluiten bij de behoefte van de gebruikers én de identiteit van de organisatie.

De uitdaging

Het realiseren van een conversiegerichte website die bezoekers meteen laat ervaren hoe veelzijdig Profile Project is. Daarnaast is het belangrijk dat de nieuwe website de identiteit en de kracht van Profile Project overbrengt, waarbij de volgende kernwoorden waren geformuleerd: lef en plezier. Als leadgenerator moest de website de huidige én de nieuwe generatie op de werkvloer aanspreken.

De oplossing

Om de juiste beleving bij de bezoekers op te wekken ligt het focuspunt van de website op de gerealiseerde projecten. Om Profile Project de mogelijkheden te bieden gegevens van geïnteresseerde bezoekers te verzamelen, ontwikkelden we een slim maatwerk aanvraagformulier

Foto Case Pp 1 Min

Design met een statement.

Een uitstraling die past bij een professionele organisatie

Met de huisstijl als basis hebben we een design ontworpen dat meteen het juiste gevoel oproept. Het symbool van de bladeren in het logo komt op een speelse manier terug in het design, wat maakt dat de website rust uitstraalt.

Op de homepagina vindt de bezoeker meteen alle benodigde informatie, omdat we werken met een overzichtelijke dubbele menustructuur. Zo zorgen we voor een vriendelijke en duidelijke klantreis.

De projecten staan centraal.

Overzichtelijke portfolio module

We overtuigen potentiële klanten door een visueel aantrekkelijk portfolio te tonen dat diverse gerealiseerde projecten weergeeft. Hierbij ligt het accent op de omvangrijkheid van de diensten.

Door gebruik te maken van een overzichtspagina kan de bezoeker zelf kiezen welk project het wil bekijken. Op iedere projectpagina is er veel ruimte voor kwalitatief hoogstaand fotomateriaal en de details van ieder project.

Foto Case Pp 2 Min
Maatwerk

Bereken zelf de benodigde M2

Maatwerk formulier met bereken functionaliteit

Een op maat gebouwd aanvraagformulier dat allerlei gegevens verzameld, zodat Profile Project meteen een goede indruk krijgt van de wensen van de bezoeker.

Daarnaast zijn er geavanceerde berekeningen toegevoegd aan dit maatwerk, zodat er in real time berekend wordt hoeveel ruimte er nodig is om deze wensen te realiseren.

Aan de hand hiervan kan Profile Project contact opnemen en van een geïnteresseerde bezoeker een klant maken!

 

  • Exclusieve uitstraling

  • Focus op portfolio

  • Overzichtelijke projectweergave

  • Bereken de ruimte tool

  • Gedetailleerde offerteaanvragen

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.