Umbraco Website

Corporate website SAB Electro B.V.

Specialisten in spanningsdistributie

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

SAB Electro is nu een bedrijf van formaat, maar dat is niet altijd zo geweest. De oprichter Ugur Saban heeft een héél traject afgelegd: van eenmanszaak tot B.V. Aan de basis lag zijn droom om een professioneel bedrijf op te richten.

SAB Electro is dé expert op het gebied van spanningsdistributie. Zij sluiten gebouwen aan op het elektriciteits- en gasnet. Dit doen ze voor woonhuizen tot complete bedrijfsterreinen en voor nieuwbouwprojecten, renovatiewerkzaamheden en saneringen. 

Sabhome

Nieuwe corporate website

Betrouwbaar, professioneel en indrukwekkend

SAB Electro wilde een nieuwe professionele corporate website laten ontwikkelen waarmee ze goed kunnen laten zien wie ze zijn, wat ze doen en een professionele indruk achterlaten. 

De wens was om er een overzichtelijke website van te maken die wel een dynamische indruk zou achterlaten.

Intake, ontwerp, implementatie

Na een uitgebreide intake om de wensen van SAB Electro helder te krijgen zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan om een strak, duidelijk en passend ontwerp te ontwikkelen voor de nieuwe website.

Hierbij hebben we verschillende pagina templates ontworpen en geïmplementeerd waarmee SAB Electro zelf de website verder kan uitbreiden en uitbouwen. 

Bekijk de over ons pagina

Sab2
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.