Umbraco Website

Nieuwe corporate website

Frisse vrolijke en luchtige uitstraling

  • Branche: GGZ

  • Diensten: Advies, Design, Development, Marketing

  • Platform: Umbraco CMS, Google Ads Search, Google Ads Display

Mentaalvrij bestaat uit een team van professionele (GZ)psychologen die zich naast hun opleiding hebben gespecialiseerd in Therapeutisch Assessment (TA) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT)

Mentaalvrij werkt met een krachtige combinatie van twee wetenschappelijk bewezen therapieën: TA (Therapeutisch Assessment) en ACT (Acceptance & Commitment Therapy) Een aanpak waarin niet een diagnose maar jij als unieke persoonlijkheid centraal staat!

Mentaalvrijhome

Nieuwe corporate website

Fris, duidelijk en luchtig

Mentaalvrij wilde een nieuwe website laten ontwikkelen. De website moest de dienstverlening beter vertegenwoordigen en de bezoekers makkelijker de gewenste informatie zoals wachttijden en behandelingen laten vinden. Tegelijkertijd moest de website een 'opgelucht' of 'verhelderende' uitstraling hebben.

Intake, ontwerp, implementatie

Na een uitgebreide intake om de wensen van Mentaalvrij helder te krijgen zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan om een fris, overzichtelijk en passend ontwerp te ontwikkelen voor de nieuwe website.

Hierbij hebben we verschillende pagina templates ontworpen en geïmplementeerd waarmee Mentaalvrij zelf de website verder kan uitbreiden en uitbouwen. 

Team
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.