Offerte aanvragen

Jouw digital agency in Groningen? Dat is VrijdagOnline!

Onze digitale oplossingen leveren online winst op!

Een strategisch internetbureau voor bedrijven met ambitie

Als digital agency in Groningen werken we voor bedrijven met ambitie. Want het is onze eigen ambitie die ons heeft laten groeien tot ver buiten Groningen. Worden wij jouw online partner, dan bereik je gegarandeerd digitale groei voor jouw bedrijf. Met de expertise van onze ervaren specialisten tot jouw beschikking gaan we samen voor een super resultaat! Daar hebben we jouw input en tijd natuurlijk voor nodig. We doen het écht samen.

 

Dat wil ik!

 

 

Wij zijn er voor jou

Als digital agency zijn we er voor jou, offline in Groningen en online overal. Wij willen jouw online aanwezigheid vergroten en zelfs de meest ambitieuze doelen bereiken. Dat we het echt samen doen, merk je vooral doordat we goed bereikbaar zijn bij vragen en dat we met je mee denken. Je kunt ons vertrouwen, want wij weten waar we het over hebben. Eerst zien wie we zijn en wat we zoal gedaan hebben? Bekijk dan ons team of ons portfolio.

Werkzaamheden van een digital agency

Voor bedrijven binnen en buiten Groningen gaan wij graag aan de slag. Wij hebben een breed pakket aan diensten waar je uit kunt kiezen namelijk: online marketing, websites en branding. Maar wil je gaan voor de ultieme digitale groei? Dat kan met onze PRFT werkwijze®!

De PRFT werkwijze uit Groningen

PRFT staat voor PROFIT, oftewel de winst die we jou als digital agency uit Groningen gaan brengen. De vier letters vormen vervolgens de stappen die we uitvoeren om die winst te bereiken. Tijdens onze samenwerking zijn we bepakt en bezakt met een Plattegrond met daarop die unieke Route naar online winst. Op basis van die informatie bedenken wij de Formule en de Techniek die jouw bedrijf daar brengt.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

★★★★☆

Bakkerij Huibers

Arjan Huibers

Erg fijne samenwerking gedurende het project. De website is naar wens gebouwd!

Fjord Benelux

Premium Website

Realize IT Groningen

Premium Website

Bekijk alle voorbeelden

Oké, maar nu even concreet

Vind je dit nog wat onduidelijk, dan vatten we het nu helder samen: onze werkwijze zorgt ervoor dat we alles over jouw bedrijf weten voordat we onze digitale specialisten aan het werk zetten. We bepalen scherpe en realistische doelen en weten precies welke diensten en uitingen er wel en niet bij jouw bedrijf passen.

Deze informatie gebruiken we om een overzichtelijk plan te schrijven. Dit plan laat jou zien wat er op welk moment gebeurt, wat we van jou verwachten, wat je van ons kan verachten én het allerbelangrijkste: waar we aan het eind staan. Met een groot glas champagne in onze handen om ons gezamenlijke succes te vieren.