Offerte aanvragen

Website laten maken Zuidlaren

Professionele website met CMS: € 950,-

Zuidlaren

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Zuidlaren is voor VrijdagOnline geen enkel probleem. Wij maken voor je een professionele website voor slechts € 950,- . Wij maken websites voor bedrijven uit heel Nederland. Ook voor bedrijven bij jou uit de buurt zoals bedrijven uit Groningen,Emmen, Assen en Roden. Maar ook bedrijven uit Leiden,Almere, Lelystad, Barneveld, Doetinchem en Ede. Je kunt iedere dag contact opnemen met onze webdesigners voor al jouw vragen. 

Meer dan 28 ondernemers uit Zuidlaren gingen je voor

Zelf jouw website bijhouden

Jouw website zelf bijhouden is met ons CMS systeem erg makkelijk. Je krijgt gratis inloggegevens om de website op een makkelijke manier bij te houden. Het CMS systeem heeft uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten, het systeem werkt snel en eenvoudig én jouw website is makkelijk uit te breiden met extra mogelijkheden. Uiteraard krijg je een gratis handleiding waarin je alle informatie over ons CMS systeem kunt vinden. Als je vragen hebt kan je iedere werkdag bellen of mailen met onze professionele webdesigners die je graag verder helpen bij het optimaliseren van de website. 

Professionele designs

Bij VrijdagOnline kan je kiezen uit drie vaste templates om jouw website in te laten richten. Uiteraard wordt de website naar jouw huisstijl en voorkeur ingericht. Wij werken met drie verschillende designs die ieder hun eigen kenmerken hebben. Je kunt kiezen uit:
- Template Wide
- Template Zakelijk
- Template ModernCompact 
Kies je voor ons design ‘Wide’? Dit is een sportief en zakelijk design, met een grote foto over de hele breedte van de website. Ons design ‘Zakelijk’ is een betrouwbaar en zakelijk design, met een strakke header foto over het content gedeelte. Ook kan je kiezen voor ‘ModernCompact’ een modern en tijdloos design, met een grote achtergrond afbeelding. 

In de omgeving van Zuidlaren, zijn vele je al voor geweest.

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Antje Westerink

Assen

Dementheek

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?