Offerte aanvragen

Website laten maken Drachten

Professionele website met CMS: € 750,-

Drachten

Drachten, daar zit het bedrijf gevestigd waarvoor je een website wil laten maken. Een website laten maken kan heel makkelijk zijn. Je kunt er ook zelf één in elkaar zetten, maar de vraag is of deze site dan ook een professionele uitstraling krijgt? Wil je voor jouw bedrijf in Drachten een écht professionele site laten ontwikkelen? Laat dit dan door de webdesigners van VrijdagOnline doen. 

Meer dan 16 ondernemers uit Drachten gingen je voor

Webdesignbureau Drachten

Wij maken allerlei soorten websites voor bedrijven door heel Noord Nederland. Al onze communicatie gaat via de telefoon en de mail. Dus het is geen probleem dat wij niet gevestigd zijn in Drachten. Wil je toch even langskomen? Dat kan. Neem contact met ons op en dan plannen we een gesprek in. 

Jij vraagt, wij maken

Wanneer jij door ons een website laat maken, willen wij dat die site er helemaal uit komt te zien zoals jij dat wilt. Wij proberen jouw site geheel in jouw huisstijl te maken. Wanneer de website af is, heb je altijd nog een correctieronde waarin je kunt kijken of de site helemaal geworden is zoals jij dat wilt. Mocht je dingen toch liever anders zien, dan passen wij dat graag voor je aan! Heb jij nog geen huisstijl of logo? Dat kunnen wij ook voor jou verzorgen. Klik hier 

Website laten maken

Met ons eenvoudige beheersysteem genaamd CMS kun je heel makkelijk elementen aanpassen op de website. Dit beheersysteem krijg je bij het aanschaffen van de website. Je krijgt een inlogcode voor dit makkelijke CMS systeem waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. Je kunt zelf teksten toevoegen en/of wijzigen dit geldt uiteraard ook voor afbeeldingen en nog veel meer! Laat de website bouwer in Drachten de perfecte website voor jou maken! 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Drachten, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?