Offerte aanvragen

Website laten maken Terschelling

Professionele website met CMS: € 950,-

Terschelling

Woon jij op het prachtige Friese eiland Terschelling? Mis je bij jouw onderneming nog een professionele website, zodat je ook buiten Terschelling naamsbekendheid kan creëren? Wij kunnen jou helpen!

Meer dan 5 ondernemers op Terschelling gingen je voor

Website laten maken Terschelling

Heb je een onderneming op het prachtige Terschelling, maar heeft deze nog geen professionele website? Het is belangrijk dat mensen door heel Nederland jou kunnen vinden via het internet, om zo nog meer bezoekers en naamsbekendheid te genereren! Met een website van VrijdagOnline komt dat helemaal goed!

All-in Pakket

Wij bieden als enige door heel Nederland een écht all-in pakket aan! Dit houdt in dat al onze modules zijn inbegrepen bij de website voor het tarief van eenmalig €950,- en 15 euro per maand (incl. hosting). Je betaalt dus niets extra als je gebruik wilt maken van leuke modules.

Door heel Nederland

Niet alleen in Terschelling zijn we actief! Ook in Ameland, Harlingen, maar zelfs in plaatsen als Amsterdam en Rotterdam hebben we tevreden klanten wonen!

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Terschelling, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier