Offerte aanvragen

Website laten maken Doetinchem

Professionele website met CMS: € 950,-

Doetinchem

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Doetinchem doen wij bij VrijdagOnline graag. Voor een prijs van slechts € 950.- gaan wij voor jouw bedrijf een website maken. Wij maken niet alleen websites voor bedrijven bij jouw uit de buurt, maar voor bedrijven uit heel Nederland. Hierbij kun je denken aan bedrijven uit Enschede, Arnhem, Ede en Amsterdam. Jouw website kun je zelf makkelijk bijhouden in ons eenvoudige CMS systeem, waar je tevens een gratis handleiding bij krijgt.

Meer dan 17 ondernemers uit Doetinchem gingen je voor

Responsive design

Een website maken wij in een responsive design. Dit houdt in dat jouw website goed bekeken kan worden op een tablet of mobiele telefoon. Je klanten zullen steeds minder hun computer gebruiken, maar juist vaker bezoeken ze een website met hun telefoon of tablet. Door het responsive design past het scherm zich automatisch aan, aan het formaat van het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Hierdoor is de website erg gebruikersvriendelijk en kunnen je klanten deze optimaal gebruiken.

Goed vindbaar voor jouw klanten

Als je door ons een website laat maken zorgen wij dat deze goed vindbaar is in Google. Om je website nog hoger in de zoekresultaten te laten komen kun je kiezen voor ons SEO pakket. Hiermee wordt uw website in één goed geheel geoptimaliseerd om hoog in de zoekresultaten te komen. Wij werken met professionele SEO software, waarin de scores in Google van uw website nauwkeurig worden bijgehouden. Iedere week kan je de resultaten bekijken. 

Google bepaalt de positie van een website aan de hand van 200 factoren. Met het Online Marketing Startpakket gaan wij ervoor zorgen dat jouw site voldoet aan deze factoren. We zullen o.a. speciale pagina's aanmaken, jouw site optimaliseren op basis van belangrijke zoekwoorden voor het bedrijf en we zullen verschillende backlinks naar je site plaatsen.

Makkelijk te beheren  

Onze klanten ervaren ons CMS beheersysteem erg goed. Wanneer je geen verstand hebt van websites en een leek bent op het gebied van technologie kun je alsnog gewoon met ons systeem werken! Je krijgt bij ons all-in pakket een gratis handleiding waarin alles stap voor stap staat uitgelegd. Dus ben je een avondje in het Amphion en je bedenkt opeens dat je nog iets wil wijzigen in je website? Geen paniek! Log in en je kan het snel veranderen!

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Doetinchem, die jou voorgingen!

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

CareerJob

Arnhem

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?