Offerte aanvragen

Website laten maken Gennep

Responsive website met CMS: € 950,-

Gennep

Ben je opzoek naar een professionele websitebouwer en woon jij in de buurt van Gennep? VrijdagOnline kan jou hierbij helpen!

Meer dan 2 ondernemers uit Gennep gingen je voor

Website laten maken Gennep

Heb je een eigen onderneming, maar beschikt deze nog niet over een professionele website? Zoek je een bureau die jou hiermee kan helpen? VrijdagOnline heeft al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites en helpt jou hier graag bij!

Zeer compleet

Waarom kiezen voor VrijdagOnline? Wij bieden een zeer compleet pakket aan. Dit houdt in dat je niet alleen een professionele website krijgt van het tarief van €950,-, maar dat ook al onze modules gratis inbegrepen zitten bij dit tarief! (multi-taal, productoverzicht, weblog, nieuwsoverzicht en ga zo maar door!)

Ook actief in andere steden

Niet alleen in Gennep zijn we actief, maar door heel Nederland! We hebben zelfs websites gebouwd voor mensen uit Frankrijk en België! In steden als: Susteren, Wierden en Groningen zijn we ook actief.

Hieronder een paar van onze klanten in de omgeving Gennep, die jou voorgingen!

Flexkantoor Maastricht

Maastricht

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Taxi Nijmegen D.T.C.

Nijmegen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?