Maatwerk website Groningen

en een bureau dat landelijk bereik heeft.

Maatwerk website in Groningen

Je hebt vast gegoogeld op “maatwerk website Groningen”. Gevestigd in het hoge noorden levert VrijdagOnline de beste maatwerk websites in Groningen. Dagelijks zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe websites en het verbeteren van bestaande websites voor bedrijven door heel Nederland.

Brochure Website Online Marketing

van Atten advies B.V.

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Met wie krijg ik te maken?

Wanneer je besloten hebt om je maatwerk website te laten maken bij VrijdagOnline, ga je natuurlijk kennis maken met ons fantastische team! Met een team vol enthousiaste experts tackelen wij de opdracht die jullie ons geven en wanneer er problemen zijn, zijn wij altijd bereikbaar.

Waarom hebben wij de beste maatwerk websites in Groningen?

VrijdagOnline beschikt over de beste maatwerk websites van Groningen omdat wij niet alleen de website maken, maar ook meedenken met jullie over hoe we jullie kunnen helpen het snelst en het meeste succes kunnen laten behalen. Door het gebruik van innovatieve en handige modules laten we jullie website eruit springen! Los van mooie en effectieve websites maken wij ook gebruik van het beste CMS-systeem die er is, namelijk Umbraco. Umbraco heeft in 2019 drie prijzen gewonnen in het kader van beste CMS-systeem:

 • 2020 best content managementsysteem
 • Future Unicorn Award
 • Beste Enterprise CMS 2019

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een maatwerk website in 3 stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Wat betekent dit nou voor jouw maatwerk website?

Dit betekent dat wanneer je iets wil veranderen op je website je hiervoor niet naar ons hoeft te bellen, maar dat je dit helemaal zelf aan kan passen! Het systeem is ontwikkeld om het de website beheerder zo makkelijk mogelijk te maken. Een veel gestelde vraag is ook wat de kosten zijn van een website, omdat het maatwerk betreft is het erg lastig een prijs vast te zetten. Maar om je toch een idee te geven, kun je hiernaast kiezen voor een prijsindicatie. Wil je nog meer weten over wat de inhoud is van een maatwerk website?