Samen onze omgeving mooier maken

Omdat alle kleine beetjes helpen

Lid van MVO Nederland

Wij zijn lid van MVO Nederland om nog meer geinspireerd te raken over Maatschapplijk verantwoord ondernemen, om dat elke dag nog een beetje beter te doen. MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken.

Onze doelen

Wij steunen lokale, nationale en internationale goede doelen om op een verantwoorde manier een steentje bij te dragen een aan mooiere en betere wereld. We kiezen democratisch, samen met alle medewerkers uit een shortlist van organisaties of instellingen waarvoor we ons gaan inzetten.

Stichting Help Direct

Voor Stichting Help Direct hebben we geheel belangeloos een nieuwe website ontwikkeld.

Hufterproof Agency Social Post We Are 2 (1)

VrijdagOnline is Hufterproof!

Bekend met het spreekwoord ‘eerlijkheid duurt het langst’?

Internetbureau VrijdagOnline trekt een grens en draagt vanaf nu het Hufterproof label. Wij kiezen bewust met welke organisaties wij samenwerken; hufter-proof organisaties die geen negatieve impact hebben op mens en/of milieu.

Alleen samen creëren we een betere wereld. Anti negatieve impact, pro positieve verandering!

Met ons Hufterproof label hebben wij een bijdrage geleverd voor het Hufterproof bos. Daar groeit nu een VrijdagOnline boom. Maandelijks krijgen we een update hoe de boom groeit en welke CO2 uitstoot is gereduceerd.

Ben jij ook een creative- of marketing agency die een grens trekt? Doe de Hufterproef en vraag jouw Hufterproof label aan op hufterproofagency.com.

Just Digg it

Cooling Down the Planet together

Voor 2022 hebben we gezamenlijk besloten dat we Just Digg it gaan steunen. Op dit moment lopen de gesprekken met Just Digg it om te bekijken waar we het beste ons steentje kunnen bijdragen. 

Mogelijk gaan we werken aan een geavanceerde softwareoplossing die Just Digg it kan inzetten op hun website om daarmee meer inkomsten te genereren voor de gestelde doelen.

De aarde afkoelen door Afrika te vergroenen 

 

Wat we doen

Werkervaringsplaats

Afstudeerplekken

Groene Hosting

Fair Trade koffie

Printless Office

Hufterproof Agency

Onze historie
 • 2010: Naar de KVK
  1 november 2010

  2010: Naar de KVK

  Oprichter en eigenaar Joost Klein begint - vanuit huis - zijn eenmanszaak. Met enkel een computer, printer en een lange lijst adressen van de KVK met startende bedrijven begon hij zijn avontuur als websitebouwer. Het begin is - zonder portfolio - niet eenvoudig, maar de eerste klanten melden zich...

 • 2012: Eigen kantoorruimte
  16 augustus 2012

  2012: Eigen kantoorruimte

  In anderhalf jaar tijd heeft VrijdagOnline al meer dan 200 MKB bedrijven en organisaties als klant. Er wordt een kleine maar zeer welkome bedrijfsruimte gehuurd waar 4 mensen kunnen zitten. En die ruimte was al snel te klein...

 • 2013: Eerste medewerker
  7 februari 2013

  2013: Eerste medewerker

  Het wordt tijd voor meer handjes... Na een succesvolle introductie en stage wordt onze eerste medewerker officieel in de loonadministratie opgenomen. Het aantal aanvragen en projecten neemt toe.

 • 2014 Over naar V.O.F.
  21 mei 2014

  2014 Over naar V.O.F.

  De eenmanszaak wordt omgezet naar een VOF omdat Arjan Woldring zich als ontwikkelaar én mede-eigenaar aansluit. Joost en Arjan kennen elkaar als sinds ze 4 jaar oud zijn. Arjan is technisch goed, Joost Commercieel. Een mooie combi.

 • 2015 Verhuizen!
  1 februari 2022

  2015 Verhuizen!

  Inmiddels zijn we met een team van 4 personen en dus uit ons kleine kantoortje gegroeid. We verhuizen naar een kantoor dat drie keer zo groot is en schilderen de muur oranje. Er worden 8 werkplekken ingericht.

 • 2016: Stagiaires
  12 februari 2022

  2016: Stagiaires

  De RUG en Hanzehogeschool hebben VrijdagOnline ook ontdekt en elke 6 maanden worden we overspoeld met sollicitaties van studenten die bij ons willen komen stage lopen of afstuderen. Sommigen blijven bij ons werken. Het team groeit.

 • 2017: Online Marketing
  5 mei 2017

  2017: Online Marketing

  Naast websites worden we steeds vaker ingezet voor SEO en SEA. Onze stagiaire studeert af op onlinemarketing en nemen we direct aan om ervoor te zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

 • 2018: Webshops
  13 september 2018

  2018: Webshops

  We groeien. Stagiairs besluiten vaak bij ons in dienst te komen en we gaan naast websites ook webshops in Umbraco ontwikkelen. We groeien naar een team van 7 vaste medewerkers en twee stagairs.

 • 2019 Maatwerk
  13 juni 2019

  2019 Maatwerk

  Grotere klanten vragen vaker om complexe maatwerk functionaliteiten en we leveren steeds geavanceerdere websites en webshops op. Er wordt een extra C# ontwikkelaar aangenomen.

 • 2020: Naar het Kwadraat
  1 januari 2020

  2020: Naar het Kwadraat

  Inmiddels is het team uitgegroeid naar 13 specialisten en elk half jaar 3 stagiaires. We verhuizen naar een veel grotere ruimte mét centrale vergaderruimte in het Kwadraat.

 • 2021: Innovatieve strategie
  1 januari 0001

  2021: Innovatieve strategie

  In 2021 werken we de plannen uit voor een eigen unieke en innovatieve werkwijze, verbeterd product portfolio en focus op maatwerk development. Daarnaast zetten we 3 vacatures uit voor sales en ontwikkeling.

 • 2022: Profit by Design®
  3 januari 2022

  2022: Profit by Design®

  Begin 2022 richten we ons voor de volle 100% op maatwerk websites, webshops en online marketing volgens onze unieke PRFT® methode. We gooien onze propositie om en optimaliseren onze branding, website en fotomateriaal.

 • 2023: Drop of Orange
  1 februari 2023

  2023: Drop of Orange

  In 2023 hebben we onze onlinemarketing diensten uitgebreid en ondergebracht in ons nieuwe label: Drop of Orange. Hiermee positioneren we onze diensten nog scherper en gesegmenteerd voor de verschillende doelstellingen van onze klanten.

Wij werken ook voor deze klanten

 • Special
 • Altvec
 • Pels Rijcken
 • Logodl
 • Iqvia
 • LOGO SVG (2)
 • Klanten Logos Tekengebied 1
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 5
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 2
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 3
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 4
Ontvang onze brochure met tarieven

Ontvang onze brochure met tarieven

Vul je e-mailadres in en je ontvangt meteen onze PDF brochure met richtprijzen.