Offerte aanvragen

Website laten maken Oss

Professionele website met CMS: € 950,-

Oss

Heb jij een bedrijf en wil jij een website laten maken in Oss? Wil jij ook een prachtige en professionele website voor een scherp tarief? Dan zit je bij VrijdagOnline op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat jij straks een complete website op het web hebt staan die jij zelf na oplevering kan aanpassen qua tekst en afbeeldingen (en wel meer). Wij bouwen je website van A tot Z en daarnaast heb je ook geen gedoe meer als het gaat om het bijbestellen van modules omdat alles bij ons al handig in 1 ALL-IN pakket zit. Alle modules zitten namelijk inbegrepen. Onze communicatie loopt vlotjes, maar efficiënt via telefoon en e-mail (tenzij je wilt langskomen, dat is natuurlijk ook mogelijk, maar niet nodig vanwege onze snelle communicatielijnen). Je hebt dit pakket al voor slechts € 950,-. Waar wacht je nog op? Lees snel verder om meer te lezen over het laten bouwen van een website bij ons.

Meer dan 57 ondernemers uit Tilburg gingen je voor

Prachtige professionele website

Weet jij zelf niet veel van computers en websites af en wil jij ook een professionele website op het internet hebben? VrijdagOnline kan jou daarmee helpen. Wij bouwen al jaren professionele websites. Je kan uit een van onze acht designs kiezen, van strak en professioneel tot wat speelser en luchtiger. Voordat wij beginnen met je website neemt onze websitebouwer contact met je op om het design te bespreken.

Lekker makkelijk: Alles in één compleet pakket.

Wij bieden het meest complete pakket van heel Nederland (en Oss :)) doordat álle modules in het pakket gratis inbegrepen zijn. Ja je hoort het goed, alle en dan ook nog eens voor een prikkie. Denk hierbij aan modules als: Multi-taal module, fotoboek en foto-album module, producten en nieuwsoverzichten, formulieren, weblog module en ga zo maar door. Jij kan dus alles uit jouw website halen met dit complete pakket, zonder de extra kosten. Bekijk het hele pakket hier.

Zelf aanpassen zonder technische kennis

Wat vaak aan ons gevraagd wordt is: kan ik mijn website dan nog wel zelf aanpassen? Jazeker! En ook nog eens super makkelijk, daar heb je helemaal niet veel technische kennis voor nodig. Het beheerssysteem is namelijk zo door onze programmeur ontwikkeld dat jij zelf makkelijk je teksten en afbeeldingen kan wijzigen, aanpassen en toevoegen. Zo is jouw website altijd up-to-date en heb je niet bij elke wijziging ons nodig (bellen als je er even niet uit komt staat natuurlijk vrij). Jij beheert je website dus als het ware zelf na oplevering. Handig toch? Zo staat op jouw website altijd het nieuwste van het nieuwste (mits je je website natuurlijk bijhoud). 

Up-to-date beheerssysteem

Dat klinkt voor velen alsof wij jouw website beheren, maar dat is helemaal niet zo. Na oplevering is jouw website geheel van jou. Het enige wat wij doen is er voor zorgen dat jouw website goed blijft draaien (tegen hackers bijvoorbeeld), up- to- date is (onze programmeur is altijd bezig met het ontwikkelen en verbeteren van het beheerssysteem) en uiteraard het bieden van service. Wij nemen al jouw zorg uit handen en snappen dat jij misschien niet de beste bent met computers. Jouw website is dus na oplevering van jou en jij kan hem zelf aanpassen en beheren, alleen zorgen wij er voor dat de website technisch goed blijft draaien. 

In Oss en omstreken hebben wij al professionele websites gemaakt, die jij hieronder kan bekijken!

Fysic Fysiotherapie

Breda

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics

Den Haag

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier