Offerte aanvragen

Website laten maken Amstelveen

Professionele website met CMS: € 950,-

Amstelveen

Wil je een professionele website laten maken voor jouw bedrijf in Amstelveen? Dit doen wij van VrijdagOnline graag voor je. Bij ons krijg je een complete website voor slechts € 950,-. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites, en zijn daarom uiterst betrouwbaar. 

Meer dan 14 ondernemers uit Amstelveen gingen je voor

Professionele website Amstelveen

De websites van VrijdagOnline hebben een professionele uitstraling en jij bepaalt zelf de kleuren en het uiterlijk. Wij luisteren goed naar jouw wensen en kijken goed naar jouw eigen huisstijl. Dit passen wij toe in de website zodat de website voor jouw onderneming uniek wordt. Daarnaast zal de website in een responsive design worden gebouwd. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan alle apparaten!

CMS Umbraco 

Ons beheersysteem is erg gemakkelijk te gebruiken. Ook wanneer je geen verstand hebt van websites kun je gewoon makkelijk met het systeem werken. Iets aanpassen is zo gepiept! 

Vindbare website

Als ondernemer zorg je er met een eigen website voor dat je goed zichtbaar bent op het internet en dat je makkelijk te vinden bent in Google. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen via internet naar bedrijven. Zorg ervoor dat jouw onderneming uit Amstelveen te vinden is op het internet en loop geen klanten mis!

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Amstelveen, die jou voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?