Offerte aanvragen

Website laten maken Bussum

Complete website met CMS: € 750,-

Bussum

Een website laten maken voor je bedrijf in Bussum? Dat kan bij VrijdagOnline. Bij ons krijg je een all-in website pakket voor slechts € 750,-! Al meer dan 1500 ondernemers uit heel Nederland gingen je voor. 

Meer dan 4 ondernemers uit Bussum gingen je voor

Website laten maken Bussum

Ben je opzoek naar een professionele website voor jouw onderneming? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres! Niet alleen in Bussum hebben we al meerdere tevreden klanten, maar ook in steden als Amsterdam, Groningen en Leeuwarden zijn wij actief.

Responsive

Al onze designs zijn 100% responsive. Dit houdt in dat jouw website op mobiele apparaten, tablets en laptops op de goede manier te zien zijn. Je website zal dus meeschalen met het apparaat. Tegenwoordig is dit uiterst belangrijk, aangezien meer dan 80% online surft via deze apparaten.

Hoe werkt het?

Enthousiast over onze diensten? Wij willen jou graag helpen aan een professionele website. Allereerst kun je geheel vrijblijvend de website offerte aanvragen. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om jouw wensen door te nemen of je te voorzien van meer informatie.

Wij bieden een all-in-one pakket aan. Hierin zitten veel modules zoals een productoverzicht, weblog, multi-taal en nog veel meer! Wil je zien waar we jouw website gaan bouwen en wie jij wellicht aan de telefoon krijgt? Klik dan hier

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Bussem, die jou voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig te gebruiken beheersysteem

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij het geavanceerde en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld het veelgenoemde Wordpress CMS. Bij je nieuwe website krijg je een inlogcode voor ons makkelijke Umbraco CMS waarmee je jouw eigen website makkelijk kunt aanpassen. 

Binnen 1 week een vindbare website?