Offerte aanvragen

Website laten maken Hilversum

Professionele website met CMS: € 950,-

Hilversum

Wij hebben al voor meer dan 500 tevreden klanten een website gemaakt en hieronder vallen meerdere bedrijven in Hilversum. Ook hebben wij websites gemaakt voor bedrijven in onder andere Amsterdam en Rotterdam. 

Meer dan 22 ondernemers uit Hilversum gingen je voor

Heel Nederland

Onze klanten zitten door heel Nederland. Het maakt dus niet uit dat jij uit Hilversum komt en wij in Groningen gevestigd zijn. We houden telefonisch contact en via de mail. Ook maken wij gebruik van teamviewer zodat we jou gewoon verder kunnen helpen vanuit het hoge Noorden! 

Makkelijk CMS

Als je bij ons een website laat maken ontvang je hier een krachtig beheersysteem bij waarmee je zelf makkelijk aan de slag kunt. Je kan eenvoudig teksten aanpassen en nieuwe foto's toevoegen. Bij dit CMS zit een duidelijke gratis handleiding. Als je toch nog vragen hebt kun je ons gerust bellen en helpen we je telefonisch verder. 

Responsive design

Jouw website wordt in een responsive design gemaakt. Dit houdt in dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is. Hij past zich als het ware aan aan het apparaat. 

 

Benieuwd wat er allemaal in ons all-in-one pakket zit? Bekijk hier onze modules! 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Hilversum, die jou voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier