Offerte aanvragen

Online Marketing
Méér waardevolle conversies

Onze Online Marketing specialisten hebben jarenlange ervaring in het opzetten, optimaliseren
en verbeteren van SEO- en Google Ads campagnes.

De perfecte online marketing mix

Online Marketing door VrijdagOnline. Sinds 2010 helpen wij organisaties met het zo optimaal inzetten van Google Ads, SEO en content om samen te zorgen voor meer online succes. Voor zowel kleinere MKB organisaties als grote landelijke bedrijven optimaliseren we de Online Marketing campagnes zonder loze beloftes en mét aantoonbare resultaten.

Ik wil ook meer online succes

 

Onze Online Marketing Diensten

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar in de organische resultaten van Google

Met onze SEO pakketten stellen we alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

Ga naar SEO

Google Search Ads

Direct bovenaan in Google Search adverteren met effectieve ads

Wij bieden verschillende pakketten om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

Ga naar Google Ads

Google Shopping

Bied je gehele webshop assortiment dynamisch online aan in Google

Adverteren op basis van jouw webshop productaanbod met visueel aantrekkelijke en dynamische advertenties en relevante informatie.

Meer informatie

Pakkende webteksten

Wij bedenken de structuur en schrijven jouw teksten. 

Menig ondernemer vindt het erg lastig: Teksten voor de website schrijven. Wij nemen jou dit monster uit handen en bedenken jouw paginastructuur en schrijven de teksten voor je. Kan jij verder met belangrijker zaken.

+ Meer informatie

Conversie optimalisatie (CRO)

Directe verbeteringen om bezoekers op jouw website om te zetten in leads

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

Ga naar CRO

Remarketing

Breng je aanbod opnieuw onder de aandacht bij jouw doelgroep

Met een effectieve remarketingcampagne worden opvallende banners weergegeven aan mensen die jouw website hebben bezocht.

+ Meer informatie

e-mail marketing platform

Verstuur makkelijk nieuwsbriefcampagnes mét marketing automation

Met ons e-mailmarketing platform richt je eenvoudig je eigen campagnes in. Dat kan met handmatige- en geautomatiseerde campagnes.

+ Meer informatie

Social Media Management

Professioneel beheer van jullie social media pagina's en posts. 

Elk serieus bedrijf heeft een professionele Linkedinpagina, Facebookpagina en Twitterpagina. Wij bepalen de opmaak, inrichting én verzorgen de wekelijkse posts!

Ga naar Social Media

Wat is online marketing?

Door online marketing in te zetten voor jouw bedrijf behaal je snel online resultaat. Met online marketing verleid je potentiële klanten om naar jouw website of webshop te gaan, om daar vervolgens bepaalde diensten of producten af te nemen. Daarom zetten wij in de op de kracht en uniciteit van jouw bedrijf. Wij promoten jouw bedrijf voor een zo groot mogelijk publiek, zodat jij online (nog meer) succes behaalt.

Waarom kies je voor online marketing?

Online marketing werkt vaak opzienbarend veel sneller en efficiënter dan offline marketing. Jouw doelgroep spendeert namelijk een groot deel van iedere dag op het internet. Daarom is het meer dan logisch om te proberen ze daar te bereiken. Met online marketing zorg je ervoor dat jij zichtbaar bent op het moment dat jouw doelgroep online is. Met de online marketing diensten van VrijdagOnline kunnen ze straks niet meer om jou heen!

Hoe onze specialisten te werk gaan

Samen met jou bepalen onze zeer ervaren online marketing specialisten eerst een haalbare doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

 • Betere vindbaarheid in de zoekresultaten van Google
 • Meer bezoekers/leads op jouw website of webshop
 • Meer omzet voor jouw bedrijf
 • Meer online naamsbekendheid voor jouw bedrijf

Na een vastgestelde periode bekijken jullie samen de resultaten. Online marketing diensten zijn namelijk goed meetbaar. Zo weten we precies welk effect onze aanpak heeft. En dat ga jij ook zeker merken!

Ons aanbod

Er zijn veel verschillende online marketing diensten. Welke dienst of diensten werken voor jouw bedrijf bepalen we samen. Jij weet immers het meeste van jouw bedrijf en wij weten precies wat online werkt. We bieden jou als klant van VrijdagOnline de keuze uit een ruim aanbod aan online marketing diensten:

 • Content
 • Conversie optimalisatie
 • E-mail marketing
 • Google Ads
 • Google Shopping
 • Remarketing
 • Zoekmachineoptimalisatie

 

Gratis Google Ads analyse

Heb je al een Google Ads campagne lopen en wil je vrijblijvend weten hoe wij jouw campagne exact zouden optimaliseren en verbeteren?

Ja, ik wil een gratis analyse

Online MarketingWaarom je kiest voor VrijdagOnline

VrijdagOnline is een gespecialiseerde online marketing organisatie. Wij helpen bedrijven sinds 2010 met het groeien van hun online aanwezigheid door middel van onze succesvolle online marketing diensten. Omdat we zelf dagelijks bezig zijn met het bouwen en optimaliseren van websites en webshops weten we waar we het over hebben. Wij zien precies waar het mis gaat of waar nóg beter kan.

Wij bouwen graag een duurzame relatie op met onze klanten en nemen daarom uitgebreid de tijd om de lopende online marketing campagnes én de resultaten te bespreken. Daarom krijg je als klant altijd een vaste specialist toegewezen, die je het hemd van het lijf mag vragen over alles wat je wil weten over online marketing. Onze specialisten zijn hoog opgeleid en altijd up-to-date met betrekking tot de nieuwste online trends. Er is niets dat zij niet weten als het gaat om online marketing!

Nog meer bewijs nodig?

We begrijpen uiteraard dat je eerst graag resultaat ziet, voordat je besluit of je jouw online marketing bij VrijdagOnline onderbrengt. Daarom hebben we een aantal cases geschreven die precies laten zien wat wij voor onze klanten hebben bereikt.  

Officieel Google Partner

Wij zijn officieel Google Partner. Dat betekent dat onze online marketing specialisten ieder jaar online marketing examens af moeten afleggen. Hiermee garanderen we kwalitatief fantastische campagnes tegen minimale kosten.

JA, KLINKT GOED. STUUR MIJ EEN OFFERTEJa, ik wil graag vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Heb je nog geen idee op welke manier jouw doelstellingen behaald kunnen worden? In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek kunnen we kort bespreken op welke manier we voor jouw organisatie een succesvolle onlinemarketing campagne kunnen ontwikkelen.