Offerte aanvragen

Samen meer
online winst behalen

Geen loze beloftes, maar eerlijk advies en meetbare resultaten.

webdesign groningen

We creëren samen de perfecte mix

Al sinds 2010 helpen wij organisaties met het zo optimaal inzetten van Google Ads, SEO en content om er samen voor te zorgen dat onze klanten meer online succes behalen. Voor zowel kleinere MKB organisaties als grote landelijke bedrijven optimaliseren we de onlinemarketing campagnes zonder loze beloftes en mét aantoonbare resultaten.

Ik wil ook meer online succes

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar in de organische resultaten van Google

Met onze SEO pakketten stellen we alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

Ga naar SEO

Google Search Ads

Direct bovenaan in Google Search adverteren met effectieve ads

Wij bieden verschillende pakketten om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

Ga naar Google Ads

Google Shopping

Bied je gehele webshop assortiment dynamisch online aan in Google

Adverteren op basis van jouw webshop productaanbod met visueel aantrekkelijke en dynamische advertenties en relevante informatie.

Meer informatie

Pakkende webteksten

Wij bedenken de structuur en schrijven jouw teksten. 

Menig ondernemer vindt het erg lastig: Teksten voor de website schrijven. Wij nemen jou dit monster uit handen en bedenken jouw paginastructuur en schrijven de teksten voor je. Kan jij verder met belangrijker zaken.

+ Meer informatie

Conversie optimalisatie (CRO)

Directe verbeteringen om bezoekers op jouw website om te zetten in leads

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

Ga naar CRO

Remarketing

Breng je aanbod opnieuw onder de aandacht bij jouw doelgroep

Met een effectieve remarketingcampagne worden opvallende banners weergegeven aan mensen die jouw website hebben bezocht.

+ Meer informatie

e-mail marketing platform

Verstuur makkelijk nieuwsbriefcampagnes mét marketing automation

Met ons e-mailmarketing platform richt je eenvoudig je eigen campagnes in. Dat kan met handmatige- en geautomatiseerde campagnes.

+ Meer informatie

Social Media Management

Professioneel beheer van jullie social media pagina's en posts. 

Elk serieus bedrijf heeft een professionele Linkedinpagina, Facebookpagina en Twitterpagina. Wij bepalen de opmaak, inrichting én verzorgen de wekelijkse posts!

Ga naar Social MediaJa, ik wil graag vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Heb je nog geen idee op welke manier jouw doelstellingen behaald kunnen worden? In een vrijblijvend (telefonisch) gesprek kunnen we kort bespreken op welke manier we voor jouw organisatie een succesvolle onlinemarketing campagne kunnen ontwikkelen.