Offerte aanvragen

Website laten maken Hoorn

Perfecte website met beheersysteem: € 950,-

Hoorn

Laat je website maken voor jouw bedrijf in Hoorn door VrijdagOnline. Wij hebben al jaren lange ervaring in het maken van professionele websites voor allerlei soorten bedrijven. 

Meer dan 12 ondernemers uit Hoorn gingen je voor

Een eigen website in Hoorn

Bij VrijdagOnline krijg je naast een professionele website die op zichzelf al klasse uitstraalt de mogelijkheid voor extra uitbreidingsmodules. Bijvoorbeeld een weblog, nieuwsoverzicht of een fotoalbum. Klik hier voor een overzicht van alle uitbreidingsmodules.

Fantastische designs

Bij VrijdagOnline heb je de keuze uit drie vaste structuren. Deze mag je zelf kiezen en wordt compleet ingericht naar jouw huisstijl. Elke website bij VrijdagOnline is uniek. 

Websitebouwer Hoorn

Een professionele website in Hoorn laat je bouwen door VrijdagOnline. Wanneer je door ons een website laat maken voor je bedrijf in Hoorn wordt dit een website met een responsive design. Steeds meer klanten zullen de website bezoeken met een tablet of een mobiele telefoon. Er is niets vervelender voor jouw klanten dan een onduidelijke website met kleine lettertjes en een slecht overzicht. De website bouwer in Hoorn staat voor je klaar!  

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving van Hoorn, die jou al voorgingen!

Joost van Andel

Amsterdam

Stijlfiguur tekstbureau

Amsterdam

Ters

Amsterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?