Umbraco Website

Oplossingen

De perfecte mix om samen meer online winst te behalen

SEO uitbesteden
Diensten & producten
Icon Overons 1

Websites

Development

Geheel op maat ontwikkeld

Een goed doordachte, perfect ontworpen en foutloos ontwikkelde website. Voorzien van state-of-the-art CMS voor jouw organisatie.

Icon Overons 1

Webshops

Development

Conversiegerichte e-commerce sites

Goed doordacht en perfect ontwikkeld. Laat bezoekers producten vinden en afrekenen m.b.v. een converciegerichte shop.

Webapplicaties

Development

Slimme online software

Wij bouwen webapplicaties op maat. Webapplicaties helpen jou om processen veel sneller, makkelijker en efficiënter te maken.

Icon Overons 1

Maatwerk

Development

Maatwerk functionaliteiten

Laat je website of webshop voorzien van slim bedachte maatwerk functionaliteiten voor meer succes.

Icon Overons 1

Google Ads

Online marketing

Succesvolle advertenties in Google

Een dedicated Google Ads campagne gericht op maximale conversie en minimale kosten. Uiteraard geoptimaliseerd voor jouw doelen.

Icon Overons 1

SEO

Online marketing

Effectief hoger in Google

We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de beste SEO strategie om organisch hoger te scoren. Meer bezoekers, meer leads, meer winst.

Icon Overons 1

Branding

Branding

Perfecte uitwerking van jouw nieuwe huisstijl

Wanneer wij voor je aan de slag gaan, ontvang je een indrukwekkend en modern design voor je ontwikkelen waarmee jouw bedrijf jaren vooruit kan.

Weten hoe wij jullie website zouden verbeteren?

Vul je domeinnaam en e-mail in en we sturen je een expert review van jullie website.

Hoe we werken

Effectieve PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® werkwijze zorgen we ervoor dat alle webdesign- en online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. Lees meer

 • Stap 1

  Plattegrond

  In de plattegrond brengen we jullie huidige online situatie in kaart. Wie is je doelgroep, wat zijn je USP's, wat gaat er online wel goed en wat niet. Waar is de online winst te behalen?

 • Stap 2

  Route

  In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen. Wat willen we concreet bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten we samen de route naar een succesvolle online strategie uit.

 • Stap 3

  Formule

  De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

 • Stap 4

  Techniek

  In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een solide online presentatie.

Umbraco CMS implementatie

Alle websites, webshops en maatwerk functionaliteiten implementeren wij in Umbraco. Umbraco is het meest succesvolle .NET C# open source CMS op de markt. De gebruiksvriendelijke interface en oneindige limietloze mogelijkheden voor ontwikkelaars maakt dat het CMS wordt gekozen door honderdduizenden (internationale) organisaties.

Met de Umbraco Marketing Suite monitoren en identificeren we bezoekers, persona's en doelgroepen die we kunnen inzetten voor persuation, A/B testing en gepersonaliseerde en vloeibare content.

Umbraco Demo
Consultant DSC39480921 1

Meer weten? Neem contact op

Jeroen Grinwis

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Offerte aanvragen