Offerte aanvragen

Ons gezellige team

Stuk voor stuk ambitieuze en leuke collega's die voor jou aan de slag gaan.

1733

Klanten

1861

Websites

8

Gemiddelde waardering

10

collega's

Niet zo lang geleden waren we nog met z'n zessen...

Samen zorgen we voor online succes

sinds 2010

Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 1.700 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #van #ons #samen

Ons team voor jou

Amir Zisko

Webdesigner

Amir is een ware magiër met Photoshop, Illustrator en CSS. Hiervoor heeft Amir dan ook een opleiding gevolgd. Bij VrijdagOnline houdt Amir zich bezig met grafisch ontwerp, projectmanagement en webbouw. Op VrijdagAvond drinkt hij graag een biertje bij de pomp.

Tamara Nijborg

Webdesigner

Geboren Dwingelse creatieveling die graag alles uit CSS haalt tijdens het ontwikkelen van een website. Deze koukleum is op VrijdagAvond lekker aan het klooien met het ontwerpen van tatoeages. Of ze ligt onder twee kleedjes op de bank een filmpje of een serie te kijken.

Joost Klein

Online Marketing Specialist

Joost heeft gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij projectmanager en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Op VrijdagAvond gaat hij vaak even gezellig uit eten in Groningen.

Hella Roelofs

Online Marketing Manager

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als Google Ads specialist en online marketeer. Hella houdt zich met name bezig met het verzorgen van conversies d.m.v. Google Ads. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak lekker lui en met een kleedje op de bank te Netflixen.

Hanneke Hazenberg

Manager Happy ❤️

Hanneke is Manager Happy ❤️. Ze heeft als taak leads, klanten én collega's blij te houden. Dat kan zijn door een goed advies, vriendelijke aftersales of het inplannen en organiseren van meetings en bijeenkomsten. Op VrijdagAvond zit ze lekker met Kay op de bank.

Arjan Woldring

Developer

Sja, we kunnen hier van alles neerzetten, maar aangezien Arjan dit website beheersysteem deels zelf heeft ontwikkeld is de kans heel groot dat hij binnen no-time deze tekst al in een heldhaftig verhaal heeft veranderd. Op VrijdagAvond werkt hij stiekem door...

Jeroen Grinwis

Online Media Consultant

Jeroen is als een vis in het water wanneer hij bij onze klanten aan tafel mag adviseren over de mogelijkheden van onze diensten en producten. Op adviserende wijze weet hij (bijna) elke klant te overtuigen van het nut van Online Marketing. Op VrijdagAvond zwemt hij een rondje Paterswoldsemeer..

Bernt Muurling

Online Marketing Specialist


Naast zijn studie MultiMedia & Design werkt Bernt bij VrijdagOnline als Google Ads specialist. Bernt weet in elk Google Ads account altijd wel verbeteringen door te voeren waardoor de campagnes nog meer opleveren tegen nog minder kosten. Dat heeft hij bij ons geleerd tijdens zijn stage. Op VrijdagAvond is hij in de kantine van zijn hockeyclub te vinden.

Michel Bron

Online Marketing Specialist 


Michel heeft een bijzonder fanatieke interesse in alles dat met SEO, Google Ads en conversieoptimalisatie te maken heeft. Met gemak behaalde hij diverse Google Ads certificaten en leerde hij alle ins- en outs over zoekmachine optimalisatie. Op VrijdagAvond vind je hem waarschijnlijk druk typend achter zijn laptop.

Jorn van der Wal

Junior Developer​ Jorn volgt op dit moment de opleiding Associate Degree Software Development. Om deze opleiding succesvol af te ronden loopt hij full-time stage bij VrijdagOnline waar hij bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken zodat we nog succesvollere websites kunnen opleveren. We hebben eigenlijk geen idee waar hij op VrijdagAvond is.

'Jouw Internetbureau van ons'

'Van ons' omdat wij ook houden van succesvolle websites en effectieve Online Marketing. Omdat wij geloven dat we elke website moeten bouwen alsof het onze eigen wordt. Dat niet alleen jij trots moet zijn op je nieuwe website, maar wij net zo zeer. Dat wanneer jij succes hebt door onze diensten, dit ook ons succes wordt. Daarom is jouw website ook van ons. Jouw Online Marketing ook van ons. Van ons samen.

Hoe we dit doen

Dit doen wij door websites te ontwikkelen met de modernste technieken, voorzien van sterke grafische ontwerpen die aansluiten bij het doel van jouw website. Elke website wordt met zorg bedacht, ontwikkeld, getest en verbeterd. Onze websites scoren hoog in zoekmachines, laden snel, hebben een makkelijke navigatie en zien er professioneel uit. Na oplevering kan je je website zelf eenvoudig actualiseren met behulp van ons gebruiksvriendelijke CMS. Onze servicemedewerkers geven heldere uitleg en zorgen voor een gestroomlijnd proces. Uiteraard berekenen we geen verborgen kosten. Geen addertjes onder het gras. Dát geeft vertrouwen.

Sinds wanneer?

In 2010 is VrijdagOnline gestart vanuit een klein hoekje van de woonkamer met 1 computer, 1 printer, een snelle internetverbinding en de droom om er een succesvol bedrijf van te maken. Inmiddels zijn we al twee keer verhuisd en werken we vanuit een mooi bedrijfsverzamelgebouw met 8 collega’s, een supersnel serverpark bij Schiphol, een Voys telefooncentrale en 14 samenwerkingspartners elke dag enthousiast om onze klanten net zo succesvol te maken.

Kom je even kennis maken? Laat ons weten hoe laat je er ongeveer bent.

AFSPRAAK MAKEN