VrijdagOnline

Jouw website van ons

WE'RE HIRING: Online Marketing Sales Consultant (36 - 40 uur)

1523

klanten

1614

websites

8

gemiddelde waardering

6

aantal collega's

Samen zorgen we voor online succes
sinds 2010


Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 1.500 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #jouwwebsitevanons

Mooie designs

92%

Makkelijk systeem

95%

Snelle service

82%

'Jouw website van ons'

'Van ons' omdat wij ook houden van succesvolle websites. Omdat wij geloven dat we elke website moeten bouwen alsof het onze eigen wordt. Dat niet alleen jij trots moet zijn op je nieuwe website, maar wij net zo zeer. Dat wanneer jij succes hebt door onze diensten, dit ook ons succes wordt. Daarom is jouw website ook van ons. Van ons samen. Bekijk onze websites.


Hoe we dit doen

Dit doen wij door websites te ontwikkelen met de modernste technieken, voorzien van sterke grafische ontwerpen die aansluiten bij het doel van jouw website. Elke website wordt met zorg bedacht, ontwikkeld, getest en verbeterd. Onze websites scoren hoog in zoekmachines, laden snel, hebben een makkelijke navigatie en zien er professioneel uit. Na oplevering kan je je website zelf eenvoudig actualiseren met behulp van ons gebruiksvriendelijke CMS. Onze servicemedewerkers geven heldere uitleg en zorgen voor een gestroomlijnd proces. Uiteraard berekenen we geen verborgen kosten. Geen addertjes onder het gras. Dát geeft vertrouwen.


Sinds wanneer?

In 2010 is VrijdagOnline gestart vanuit een klein hoekje van de woonkamer met 1 computer, 1 printer, een snelle internetverbinding en de droom om er een succesvol bedrijf van te maken. Inmiddels zijn we al twee keer verhuisd en werken we vanuit een mooi bedrijfsverzamelgebouw met 6 collega’s, 8 computers, een supersnel serverpark bij Schiphol, een Voys telefooncentrale en 14 samenwerkingspartners elke dag enthousiast om onze klanten net zo succesvol te maken.

Jouw team van ons

Amir Zisko
Webdesigner & vormgever

Amir is een ware magiër met Photoshop, Illustrator en CSS. Hiervoor heeft Amir dan ook een opleiding gevolgd. Bij VrijdagOnline houdt Amir zich bezig met grafisch ontwerp, projectmanagement en webbouw. Op VrijdagAvond drinkt hij graag een biertje met z'n maten.

Tamara Nijborg
Webdesigner & vormgever

Geboren Dwingelse creatieveling die graag alles uit CSS haalt tijdens het ontwikkelen van een website. Deze koukleum is op VrijdagAvond lekker aan het klooien met het ontwerpen van tatoeages. Of ze ligt onder twee kleedjes op de bank een filmpje of een serie te kijken.

Joost Klein
Verkoop & marketing

Joost heeft gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij projectmanager en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Op VrijdagAvond gaat hij vaak even gezellig uit eten in Groningen.

Hanneke Hazenberg
Accountmanager New Business

Hanneke adviseert potentiele nieuwe klanten over de vele mogelijkheden van onze producten. Hanneke heeft een grafische achtergrond en is gespecialiseerd in fotografie. Elke VrijdagAvond is ze samen met haar vriendinnen te vinden in de Uurwerker in Groningen.

Ze is gek op kletsen!

Arjan Woldring
Software Engineer

Sja, we kunnen hier van alles neerzetten, maar aangezien Arjan dit website beheersysteem deels zelf heeft ontwikkeld is de kans heel groot dat hij binnen no-time deze tekst al in een heldhaftig verhaal heeft veranderd. Op VrijdagAvond werkt hij stiekem door...

Hella Roelofs
Adwords Specialist

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als Adwords specialist en online marketeer. Hella houdt zich met name bezig met het hoger krijgen van websites in Google d.m.v. Adwords. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak lekker lui en met een kleedje op de bank te Netflixen.

Bernt Muurling
Stagiair Online Marketing

Bernt is derdejaars student aan de Hanzehoge school in Groningen. Hij streeft er naar om binnen 6 maanden net zo goed te worden met Google Ads als Hella. Daarom loopt hij sinds februari de onlinemarketing-stage bij VrijdagOnline. Op de VrijdagAvond verwerkt hij alle informatie die hij de afgelopen week geleerd heeft. 

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!