Over VrijdagOnline

Wij willen je beter helpen...

Wij helpen organisaties
en dat wordt gewaardeerd


Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 1.200 opgeleverde websites en honderden klanten hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #betergeholpen

Mooie designs

92%

Makkelijk systeem

95%

Snelle service

82%

Scherpe tarieven

89%

Ons team dat we zorgvuldig hebben samengesteld

Amir Zisko
Webdesigner & vormgever

Amir is een ware magiër met Photoshop, Illustrator en CSS. Hiervoor heeft Amir dan ook een opleiding gevolgd. Bij VrijdagOnline houdt Amir zich bezig met grafisch ontwerp, projectmanagement en webbouw. Op VrijdagAvond drinkt hij graag een biertje met z'n maten.

Tamara Nijborg
Webdesigner & vormgever

Geboren Dwingelse creatieveling die graag alles uit CSS haalt tijdens het ontwikkelen van een website. Deze koukleum is op VrijdagAvond lekker aan het klooien met het ontwerpen van tatoeages. Of ze ligt onder twee kleedjes op de bank een filmpje of een serie te kijken.

Joost Klein
Verkoop & marketing

Joost heeft gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij projectmanager en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Op VrijdagAvond gaat hij vaak even gezellig uit eten in Groningen.

Hanneke Hazenberg
Accountmanager New Business

Hanneke adviseert potentiele nieuwe klanten over de vele mogelijkheden van onze producten. Hanneke heeft een grafische achtergrond en is gespecialiseerd in fotografie. Elke VrijdagAvond is ze samen met haar vriendinnen te vinden in de Uurwerker in Groningen.

Ze is gek op kletsen!

Arjan Woldring
Software Engineer

Sja, we kunnen hier van alles neerzetten, maar aangezien Arjan dit website beheersysteem deels zelf heeft ontwikkeld is de kans heel groot dat hij binnen no-time deze tekst al in een heldhaftig verhaal heeft veranderd. Op VrijdagAvond werkt hij stiekem door...

Hella Roelofs
Adwords Specialist

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als Adwords specialist en online marketeer. Hella houdt zich met name bezig met het hoger krijgen van websites in Google d.m.v. Adwords. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak lekker lui en met een kleedje op de bank te Netflixen.

1211

klanten

1324

websites

8

gemiddelde waardering

6

aantal collega's

"Volle tevredenheid! Heel fijn programma om mee te werken. Heel erg duidelijk en er is heel veel mogelijk. Het enige minpuntje vond ik dat de header in format Wide niet kleiner gemaakt kan worden. Maar verder? Top! Ondersteuning is ook prima."

Hanneke Adam - Mendistrict Oost

Vrijdagonline is een gestructureerd bedrijf die voor een klein bedrag toch een website kan realiseren met alles erop en eraan. De communicatie is goed en de afspraken worden nagekomen. Wij bevelen het zeker aan.

Fatih Arslan - Climax Autoglas

VrijdagOnline 'bouwt' niet alleen prachtige websites voor een meer dan schappelijke prijs ! De (na)service is ook uitstekend en zeer klant vriendelijk ! Bent u voornemens een website te laten maken dan wel te vernieuwen beveel ik VrijdagOnline ten zeerste aan!!

Lex Wobma - Wobma Organisatie Advies

Vrijdagonline heeft ervoor gezorgd dat mijn website snel en naar wens online stond. De communicatie verliep vlot en prettig. Fijn, de duidelijke handleiding die na afloop is bijgevoegd!

Afke Bohle - Voeling

Ons motto: 'Beter helpen'

Waarom

Omdat wij organisaties succes op Internet willen bieden. Omdat wij geloven dat jij als ondernemer jouw dromen waar kan maken en je bedrijf kan laten groeien door het beter inzetten van effectieve internet oplossingen. Wij geloven dat dit niet alleen is weggelegd voor grote bedrijven met veel geld en een grote marketing afdeling. Daarom willen wij jou beter helpen. Beter dan we vorig jaar waren, beter dan andere internetbureaus dat doen en beter dan je het zelf zou kunnen.

En waarom "vrijdag"? Omdat we de naam onder het genot van een biertje, op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel hebben bedacht. Daarnaast heeft het woord "vrijdag" een positieve lading. Bijna weekend, een succesvolle week afgerond. Lekker doen waar je zin in hebt.

Hoe

Door onze klanten te helpen met het verbeteren van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van hun bedrijf op Internet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigd is op het internet, goed gevonden wordt door je doelgroep en dat jij de middelen hebt om je bezoekers om te zetten in klanten.

Wat

Wij bouwen prachtige doelgerichte websites tegen eerlijke tarieven en zetten online advertentieprogramma’s op waarmee jij jouw doelgroep bereikt. Daarnaast implementeren wij: nieuwsbrief systemen, Customer service software, review software, social media platforms en verzorgen wij backlinks t.b.v. je zoekmachine posities. Ook kunnen wij teksten voor je schrijven, herschrijven en verbeteren.

Waarmee

Om dit voor je waar te kunnen maken, gebruiken we een heleboel tools en software. Hierbij een kort overzicht van de "geheime" softwaretools die wij gebruiken:

Microsoft visual studio - Om ingewikkeld programmeerwerk mee te maken
Umbraco CMS - Om websites te bouwen
PerfectView CRM - Om alle klant- en projectgegevens bij te houden
Snelstart - Om de boekhouding te kunnen doen
TeamViewer - Om jou op afstand te helpen met instellingen op je pc
Google Adwords - Om gerichte advertenties in Google te plaatsen
MySeoTool - Om jouw dagelijkste posities in Google te monitoren
Monitor Backlinks - Om jouw linkpopulariteit bij te houden
Hootsuite - Om onze social media berichten te beheren
Google Analytics - Om jouw bezoekerstatistieken in de gaten te houden
Google Apps - Voor mail, documenten, opslag en (online) samenwerken
Slack - Om met elkaar te communiceren en samenwerken vanaf verschillende lokaties
Voys Telecom - Voor onze (cloud) telefooncentrale
La Posta - Voor het versturen van Nieuwsbrieven

Wanneer

In 2010 is VrijdagOnline gestart vanuit een klein hoekje van de woonkamer met 1 computer, 1 printer, een snelle internetverbinding en de droom om er een succesvol bedrijf van te maken. Inmiddels zijn we al twee keer verhuisd en werken we vanuit een mooi bedrijfsverzamelgebouw met 7 collega’s, 6 computers, een supersnel serverpark bij Schiphol, een Voys telefooncentrale en 14 samenwerkingspartners elke dag enthousiast om onze klanten net zo succesvol te maken.

Waar

VrijdagOnline
Martini Trade Park
Leonard Springerlaan 19
9727 KB Groningen

Telefoon
085-4019161 (lokaal tarief)
E-mail
info@vrijdagonline.nl

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Adwords & Online marketing in heel Nederland!