Website laten
maken Apeldoorn

Volgens onze succesvolle PRFT® methode

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Apeldoorn

'Website laten maken Apeldoorn'. Dat is waarschijnlijk wat je hebt ingetypt in Google, omdat je op zoek bent naar een geschikte webdesigner. Hoewel VrijdagOnline niet in Apeldoorn gevestigd is, maken wij wel websites voor bedrijven in Apeldoorn. Een voordelige website laten maken kan vanaf € 3.500,-. VrijdagOnline maakt websites voor bedrijven uit heel Nederland en voor bedrijven uit het buitenland. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag.

Meer dan 27 ondernemers uit Apeldoorn kozen VrijdagOnline

Website laten maken Apeldoorn

Opzoek naar een professionele websitebouwer uit Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites. Wij maken een website voor je in jouw huisstijl en geheel ingericht naar jouw wensen in één van onze prachtige designs! En dit allemaal slecht vanaf € 3.500,-

Design mogelijkheden

Design is één van de belangrijkste dingen als je aan een professionele website denkt. Onze webdesigner richt je website in aan de hand van jouw logo en huisstijl. Zo krijg je een website helemaal naar jouw smaak en wensen. Samen met onze vormgever neem je van te voren alles door, welk design, welke modules jij erin wil hebben, heb je zelf voorkeur voor bepaalde kleuren en wil je bijvoorbeeld bepaalde ‘knoppen’ op een specifieke plek hebben? Dat kan! Heb je totaal geen verstand van design, dan kun je het met een gerust hart gewoon aan de websitebouwer overlaten.

In het All-in website pakket krijg je onder andere:

 • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
 • Eenvoudig CMS beheersysteem
 • Fotoalbum
 • Formulieren (bijvoorbeeld: offerte-aanvraag- of contactformulieren)
 • Productoverzicht
 • Weblog
 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Google maps routekaartje
 • En nog veel meer…

Waarom kiezen onze klanten een websitebouwer uit Groningen en niet uit Apeldoorn? Omdat wij een landelijke dekking hebben, scherpe tarieven hanteren en prachtige websites opleveren.

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen.

Binnen budget en deadline een vindbare website?

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Apeldoorn in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Apeldoorn hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?