Umbraco Website

Website laten maken Zaandam

Professionele website met CMS vanaf €3500,-

Maatwerk website Zaandam

Je hebt een bedrijf dat gevestigd is in Zaandam en je wil een website laten maken. Laat dit dan doen door de professionele website bouwers van VrijdagOnline. Bij VrijdagOnline werken professionele webdesigners die al meer dan 500 websites hebben gemaakt. Wil je voor jouw bedrijf in Zaandam, Zaanstad of Koog aan de Zaan een professionele strakke website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

De kosten van een maatwerk website

Bij VrijdagOnline zijn de kosten van het maken van een maatwerk website vanaf €3500,-. Voor deze prijs heb je een slimme website die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Dit betekent dat het formaat van de website zich aanpast naar een speciaal formaat voor smartphones en tablets. Je wil toch ook dat jouw website goed leesbaar is wanneer iemand deze bezoekt vanaf een tablet of telefoon?

Goed vindbaar in Google

De geavanceerde technologie van de site zorgt ervoor dat de site goed te indexeren is door Google. Dit betekent dat de site opgenomen zal worden in Google's zoekresultaten en dat de website van jouw bedrijf in Zaandam goed vindbaar is in Google.

Andere bedrijven in Zaandam

Bedrijven door heel Nederland kiezen ervoor om hun website bij VrijdagOnline te laten maken. Ook andere bedrijven in Zaandam hebben hun website bij ons laten maken.

Bedrijven in Zaandam die een website bij ons hebben laten maken zijn:

 • Cornelis Bellis, Belastingconsulent
 • Volume Vastgoed Onderhoud
 • W&W Ingenieurs

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Brochure Website Online Marketing
Reviews

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Door VrijdagOnline

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?