Website laten maken Zaandam

Professionele website met CMS vanaf €3500,-

Maatwerk website Zaandam

Je hebt een bedrijf dat gevestigd is in Zaandam en je wil een website laten maken. Laat dit dan doen door de professionele website bouwers van VrijdagOnline. Bij VrijdagOnline werken professionele webdesigners die al meer dan 500 websites hebben gemaakt. Wil je voor jouw bedrijf in Zaandam, Zaanstad of Koog aan de Zaan een professionele strakke website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

De kosten van een maatwerk website

Bij VrijdagOnline zijn de kosten van het maken van een maatwerk website vanaf €3500,-. Voor deze prijs heb je een slimme website die zichzelf automatisch optimaliseert voor alle apparaten. Dit betekent dat het formaat van de website zich aanpast naar een speciaal formaat voor smartphones en tablets. Je wil toch ook dat jouw website goed leesbaar is wanneer iemand deze bezoekt vanaf een tablet of telefoon?

Goed vindbaar in Google

De geavanceerde technologie van de site zorgt ervoor dat de site goed te indexeren is door Google. Dit betekent dat de site opgenomen zal worden in Google's zoekresultaten en dat de website van jouw bedrijf in Zaandam goed vindbaar is in Google.

Andere bedrijven in Zaandam

Bedrijven door heel Nederland kiezen ervoor om hun website bij VrijdagOnline te laten maken. Ook andere bedrijven in Zaandam hebben hun website bij ons laten maken.

Bedrijven in Zaandam die een website bij ons hebben laten maken zijn:

 • Cornelis Bellis, Belastingconsulent
 • Volume Vastgoed Onderhoud
 • W&W Ingenieurs

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Brochure Website Online Marketing

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?