Umbraco cases

Umbraco cases geschreven door onze specialisten

Recente Umbraco Cases

Recente Umbraco Cases

Umbraco cases geschreven door de specialisten van VrijdagOnline. Wij werken ruim 10 jaar met Umbraco en hebben sinds die tijd veel cases geschreven over verschillende Umbraco projecten die wij hebben gerealiseerd. In deze Umbraco cases staat een uitgebreide beschrijving van het ontwerp tot de uiteindelijke Umbraco designs.

  • Recente Umbraco cases

  • Maatwerk website cases

  • Betrouwbare cases

  • Unieke PRFT® werkwijze

Betrouwbare Umbraco cases 

In onze Umbraco cases beschrijven wij het vraagstuk van onze klanten en de oplossing die wij middels Umbraco hebben ontwikkeld. Dit kan gaan over tijdsbesparing middels een Umbraco webapplicatie maar ook over een compleet nieuwe maatwerk Umbraco website. Uiteraard hebben wij naast uitgewerkte cases ook vele Umbraco reviews. Benieuwd naar  de verschillen tussen Umbraco vs WordPress? Hier hebben wij interessante artikelen over geschreven. 

Umbraco Cases Vrijdagonline

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

Stichting PVP

Hellen Kohler

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk CMS kozen we voor Umbraco via VrijdagOnline. Ondanks een strakke deadline, begreep het team onze wensen snel en gingen we zelfs een week eerder dan gepland live. Het proces was soepel, met snelle reacties en de mogelijkheid om 'live' mee te kijken. Er was zelfs tijd voor wat humor. We zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe website.

Indisch Herinnerings centrum

Jill Bakker

Heel goed geholpen bij het lanceren van een nieuwe website. Vriendelijke medewerkers en erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

Marketing Manager Hella Portret Nieuw

Nog meer cases bekijken?

Hella Roelofs

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.