Offerte aanvragen

Online CMS demo aanvragen

Uiteraard gratis & geheel vrijblijvend

cms demo

Alle mogelijkheden en functies

Wil je precies weten wat ons CMS allemaal kan, hoe het werkt en hoe het systeem er uitziet? In een uitgebreide online demo laten we precies zien wat we kunnen bieden. Via het gemakkelijke softwareplatform zoom.us deelt onze adviseur zijn scherm met jou zodat je precies kan zien wat hij doet. Hiermee krijg je een compleet beeld van ons CMS, de vormgevingsmogelijkheden en functionaliteiten.

FUNCTIONALITEITEN - DESIGNMOGELIJKHEDEN - MODULES - SEO

Plan nu vrijblijvend jouw demo in:

  • Makkelijk online demo
  • Vraag maar raak
  • Uitgebreide informatie
  • Geheel vrijblijvend

★★★★★

MAAS autogroep

Linda de Jong

"CMS om makkelijk mee te werken. Snelle en bekwame servicedesk voor vragen en aanvullingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding, dus aanrader!"

★★★★★

Wending Consultants

Laurens Schrijvers van Zenden

"Tegelijkertijd drie nieuwe websites de lucht in krijgen, wat een klus! Maar het gaf ook enorm veel energie, niet in het minst door de samenwerking met webmakers Tamara, Amir en Hella van VrijdagOnline die er mede voor hebben gezorgd dat de reacties lovend en veelbelovend waren!"

★★★★★

Vergeer Financieel advies

Pascal Vergeer

"Vrijdagonline heeft voor mij een hele mooie website gemaakt. De service is uitstekend. Wanneer ik iets aangepast wil hebben aan de website en ik kom er zelf niet uit dan helpen ze mij met alle plezier."