Offerte aanvragen

Website laten maken Leusden

Professionele website met CMS: € 950,-

Leusden

Wil je een website laten maken in het prachtige Leusden? Wij bouwen al jaren websites en zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites.

Meer dan 5 ondernemers uit Leusden gingen je voor

Website laten maken Leusden

Wil je een website laten maken en ben je woonachtig in de omgeving van Leusden? Je bent aan het juiste adres! VrijdagOnline is al jaren gespecialiseerd in het bouwen van websites. We hebben al meer dan 600 tevreden klanten geholpen aan een professionele website!

Onbeperkt pagina's toevoegen

In ons gemakkelijke CMS beheersysteem Umbraco krijg jij de mogelijkheid om zelf pagina's toe te voegen. Wij vullen vijf pagina's voor jou, maar omdat ons systeem zo gebruiksvriendelijk is, moet dit geen probleem zijn. Met een druk op de knop heb je een nieuwe pagina én kun je gemakkelijk tekst en foto's toevoegen. 

Door heel Nederland

Niet alleen in Leusden bouwen we professionele websites, maar ook in steden als Apeldoorn, Zutphen en Utrecht. 

Hieronder enkele klanten in Leusden en omstreken, die jou voorgingen

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Utrecht

Huurdersraad Portaal regio Utrecht

Utrecht

Simple Cloud

Utrecht

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?