Offerte aanvragen

Website laten maken Soest

Professionele website met CMS: € 750,-

Soest

Zoek jij een professionele websitebouwer en ben je woonachtig in de omgeving van Soest? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres!

Meer dan 3 ondernemers uit Soest gingen je voor

Website laten maken Soest

Woon jij in Soest, maar heb je nog geen bedrijf gevonden die voor jou een professionele website kan bouwen? Dan ben je nu aan het juiste adres! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw onderneming professioneel gepresenteerd wordt op het internet!

Volledig all-in

Wij zijn de enige die écht all-in zijn! Dit houdt in dat al onze uitbreidingsmodules ook gratis inbegrepen zitten in het tarief van € 750,- eenmalig en slechts een tientje per maand! Je kunt zo jouw website in meerdere talen presenteren, je producten in een overzicht zetten en leuke weblogs schrijven!

Benieuwd welke modules nog meer allemaal in het pakket zitten? Klik dan hier 

Naast de vele modules krijg je ook een makkelijk beheersysteem. Ook wanneer je een leek bent op het gebied van websites, kun je gewoon met je eigen website aan de slag! Wanneer je er even niet uitkomt kun je natuurlijk altijd even bellen. Klik hier om meer over het beheersysteem te lezen. 

Door heel Nederland

Niet alleen in Soest zijn we actief, maar door heel Nederland hebben we tevreden klanten wonen! Denk hierbij aan steden als: Leeuwarden en Groningen, maar ook Maastricht en Amsterdam!

Hieronder enkele voorbeelden van onze klanten in Soest en omstreken, die jou voorgingen!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Utrecht

Huurdersraad Portaal regio Utrecht

Utrecht

Simple Cloud

Utrecht

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?