Offerte aanvragen

Website laten maken Woerden

Professionele website met CMS: € 950,-

Woerden

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Woerden is wat je wilt. Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Al meer dan 500 bedrijven gingen je voor! Jouw website maken wij in een makkelijk CMS systeem. Je kunt de website makkelijk aanpassen. Uiteraard krijg je hier een handleiding bij. Kom je er even niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefoon.

Meer dan 18 ondernemers uit Woerden gingen je voor

Scherpe prijzen en een responsive design

Jouw website laten maken door VrijdagOnline kan voor de scherpe prijs van € 950,- in een makkelijk te onderhouden CMS. De website voor jouw bedrijf uit Woerden maken wij uiteraard in een responsive design. Dit houdt in dat uw website op alle mobiele apparaten goed te bekijken is. Jouw klanten uit Woerden zullen ook de website steeds vaker met een tablet of mobiele telefoon bekijken. Een responsive website is voor een bedrijf van deze tijd onmisbaar!

Betrouwbaar

Een website laten maken gebeurd niet alleen voor bedrijven uit Woerden. Een website maken wij ook voor bedrijven in de buurt van Woerden. Hierbij kun je denken aan bedrijven uit HoutenZeist en Veenendaal. Verder zitten onze klanten verspreid over heel Nederland. Al meer dan 400 bedrijven zijn je voor gegaan! Benieuwd naar live voorbeelden van websites gemaakt door VrijdagOnline? 

Online Marketing Startpakket 

Jouw website heeft een geavanceerde technologie waardoor de website goed geïndexeerd kan worden door Google. Hierdoor zal jouw bedrijf in Woerden snel tussen Google's zoekresultaten komen te staan. Om de website ook hoog te laten scoren in Google kun je een Online Marketing Startpakket aanschaffen. Google bepaalt de positie van een website aan de hand van 200 factoren. Met het Online Marketing Startpakket gaan wij ervoor zorgen dat jouw site voldoet aan deze factoren. We zullen o.a. speciale pagina's aanmaken, jouw site optimaliseren op basis van belangrijke zoekwoorden voor het bedrijf en we zullen verschillende backlinks naar je site plaatsen.

Hieronder enkele klanten in Woerden en omstreken, die jou voorgingen!

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Utrecht

Huurdersraad Portaal regio Utrecht

Utrecht

Simple Cloud

Utrecht

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?