Webdesign voor: 
GGZ organisaties

Specialist in Umbraco webdesign voor GGZ organisaties in Groningen

Op maat gemaakte digitale oplossing voor GGZ organisaties

Op maat gemaakte digitale oplossing voor GGZ organisaties

Als toonaangevend webdesign en webdevelopment bureau, gespecialiseerd in Umbraco, begrijpen wij de unieke behoeften en uitdagingen van GGZ-organisaties.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw digitale toegankelijkheid te verbeteren met een op maat gemaakte website, portaal of webapplicatie die zowel cliënten als medewerkers een naadloze gebruikerservaring biedt.

 • Specialisatie in de GGZ-sector

 • Toegankelijkheid: WCAG

 • AVG Compliant

 • Naadloze integraties & koppelingen

 • Hoge mate van security & privacy

Branches en beroepen

Wij ontwikkelen o.a. voor de volgende specialisaties:

Websites voor:
Icon Website 2

Klinische psychologie

Icon Website 2

Psychiatrie

Icon Website 2

Psychotherapie

Icon Website 2

Klinische sociaal

Icon Website 2

Psychologische counseling

Icon Website 2

Verslavingszorg

Producten

Voor de GGZ sector ontwikkelen wij o.a.

Icon Websites Alt

Websites

GGZ

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende websites voor zowel kleinere psychologenpraktijken tot grote regionale en landelijke GGZ organisaties.

Icon Klantportaal

Portalen

GGZ

Een portaal is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop clienten, patienten en/of collega's kunnen inloggen. Het resultaat? Minder administratieve kosten, meer efficiency en meer tevredenheid.

Icon Usp 3

Webapplicatie

GGZ

Alle webapplicaties bouwen we geheel op maat en specifiek voor jullie uitdaging. Jij legt ons het probleem voor en wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de oplossing.

Kosten GGZ website op maat

Kosten GGZ website op maat

Vul je e-mailadres in en je ontvangt meteen onze PDF brochure met richtprijzen voor GGZ organisaties.

Onze klanten

Wij hebben al diverse organisaties en GGZ instellingen geholpen met het verbeteren van hun digitale toegankelijkheid door het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van slimme digitale oplossingen.

 • Ocrn
 • Logopvp
 • Logodpg
 • Mentaalvrij Logo
 • Meerggz Logo Transparant
 • Psychiatrie Noord Logo

Ervaring in GGZ uitdagingen

Met jarenlange ervaring in de GGZ-sector hebben we diepgaande kennis van de specifieke behoeften en pijnpunten van GGZ-organisaties. We hebben succesvolle projecten afgerond voor diverse instellingen, variërend van kleine praktijken tot grote organisaties. Ons team van ervaren professionals begrijpt de complexiteit van de GGZ en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten op uw specifieke vereisten.

webdesign gezondheidszorg

Koppelingen / integraties

Umbraco leent zich uitstekend voor de integratie en koppeling met externe software systemen en platformen.
Voor jullie organisatie kunnen we bijvoorbeeld koppelingen realiseren zoals:

Icon Online Marketing 2

Karify

Karify is een platform voor digitale gezondheidszorg dat patiënten, zorgverleners en cliënten verbindt, met functies zoals e-health, online therapie en samenwerking op afstand.

Icon Online Marketing 2

eCare

eCare is een geavanceerd zorgsysteem dat gebruikmaakt van technologieën zoals telemonitoring, elektronische dossiers en communicatieplatforms om de zorgervaring te verbeteren.

Icon Online Marketing 2

CRS

CRS zorg staat voor Centraal Registratie Systeem in de zorg. Het is een systeem dat wordt gebruikt om patiëntgegevens te registreren, beheren en delen tussen zorgverleners voor een geïntegreerde zorgverlening.

ggz website

Op maat gemaakte ontwerpen voor 
maximale impact

We geloven in het creëren van unieke en boeiende digitale ervaringen die de identiteit van uw GGZ-instelling weerspiegelen. Onze getalenteerde ontwerpers werken nauw met u samen om een visueel aantrekkelijk ontwerp te creëren dat uw merkwaarden en missie communiceert. We houden rekening met de behoeften van uw clienten, medewerkers en stakeholders en zorgen voor een intuïtieve gebruikersinterface die zowel cliënten als medewerkers aanspreekt.

Gebruiksvriendelijke functionaliteit voor betrokkenheid en efficiëntie

We begrijpen dat gebruiksvriendelijkheid essentieel is voor het succes van uw digitale platform. Met onze expertise in Umbraco kunnen we een naadloze gebruikerservaring creëren, waarbij we zowel cliënten als medewerkers betrekken en hun dagelijkse taken vereenvoudigen. Of het nu gaat om het boeken van afspraken, het beheren van patiëntendossiers of het faciliteren van communicatie, onze op maat gemaakte functionaliteiten optimaliseren de efficiëntie en verbeteren de tevredenheid van uw gebruikers.

Waarom
Icon Website 1

Ervaring in GGZ

Icon Website 1

AVG compliant

Icon Website 1

WCAG toegankelijkheid

Icon Website 1

Naadloze integraties

Icon Website 1

Gebruiksvriendelijk

Icon Website 1

100% maatwerk

Mentaalvrij

Maarten Baks

Sinds 2019 werken wij samen met VrijdagOnline voor onze online strategie en sindsdien zijn wij enorm gegroeid. Niets anders dan lof voor hun diensten en professionaliteit!

De Psychologen Groep

Marc

Tijdens de ontwikkeling was het mogelij kom ‘live’ mee te kijken met het ontwerp. Naast hard werken was er ook tijd voor een grap en een grol. Wij zijn dan ook heel erg tevreden met ze en blij met onze mooie nieuwe website.

Stichting Help Direct

André Bosscher

VrijdagOnline heeft voor Stichting Help Direct een nieuwe website gebouwd. Door goed mee te denken en door te vragen naar de bedoeling van de website is het resultaat fantastisch. Ook het CMS werkt makkelijk, zelfs voor mij die hiermee nog niet bekend was. Kortom: Helemaal blij!

Commercieel Directeur Joost Fullscreen Nieuw

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.