Offerte aanvragen

Webdesigner Den Haag

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 950,-

Den Haag

Op zoek naar een webdesigner voor jouw bedrijf in Den-Haag? Webdesignbureau VrijdagOnline maakt mooie, professionele websites tegen een scherp tarief. Wij bouwen websites die zijn geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Hierdoor wordt jouw website altijd perfect weergeven op alle mobiele apparaten. Ook ontvang je een makkelijke CMS bij jouw site. Een website laten maken bij VrijdagOnline kost € 950,-.

Meer dan 58 ondernemers uit Den Haag gingen je voor

Ervaren webdesigners

Bij VrijdagOnline werken betrouwbare webdesigners met jarenlange ervaring. Zij hebben voor al meer dan 400 bedrijven websites gemaakt. Dit zijn websites voor bedrijven in Den-Haag, maar ook voor bedrijven in onder andere Amsterdam, Tilburg, Rotterdam en Hengelo.

Professioneel webdesign

Wanneer je een website laat maken bij ons, bepaal je zelf in grote mate hoe de site eruit komt te zien. Je kiest zelf de kleuren voor jouw site en kiest ook zelf één van de drie professionele webdesigns die wij bieden. Zo kun je kiezen voor een zakelijk design, een modern-compact design of voor een sportief design.

Vindbaar in Google

De websites van VrijdagOnline worden met een slimme techniek gebouwd die ervoor zorgt dat nieuwe pagina's op jouw sites snel kunnen worden geïndexeerd door Google. Hierdoor zullen nieuwe pagina's die je aanmaakt snel in de zoekresultaten van Google komen te staan. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf online goed te vinden is.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?