Webdesigner Den Haag

Prachtig webdesign & beheersysteem vanaf ‚ā¨3500,-

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. ūüĎć

Hypotheco

Jeroen van Woldenk

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Den Haag

Op zoek naar een webdesigner voor jouw bedrijf in Den-Haag? Webdesignbureau VrijdagOnline maakt mooie, professionele websites tegen een scherp tarief. Wij bouwen websites die zijn geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Hierdoor wordt jouw website altijd perfect weergeven op alle mobiele apparaten. Ook ontvang je een makkelijke CMS bij jouw site. Een website laten maken bij VrijdagOnline kost ‚ā¨3500,- (vanaf prijs).

Meer dan 58 ondernemers uit Den Haag gingen je voor

Meer dan 58 ondernemers uit Den Haag gingen je voor

Ervaren webdesigners

Bij VrijdagOnline werken betrouwbare webdesigners met jarenlange ervaring. Zij hebben voor al meer dan 400 bedrijven websites gemaakt. Dit zijn websites voor bedrijven in Den-Haag, maar ook voor bedrijven in onder andere Amsterdam, Tilburg, Rotterdam en Hengelo.

Professioneel webdesign

Wanneer je een website laat maken bij ons, bepaal je zelf in grote mate hoe de site eruit komt te zien. Je kiest zelf de kleuren voor jouw site en kiest ook zelf één van de drie professionele webdesigns die wij bieden. Zo kun je kiezen voor een zakelijk design, een modern-compact design of voor een sportief design.

Vindbaar in Google

De websites van VrijdagOnline worden met een slimme techniek gebouwd die ervoor zorgt dat nieuwe pagina's op jouw sites snel kunnen worden ge√Įndexeerd door Google. Hierdoor zullen nieuwe pagina's die je aanmaakt snel in de zoekresultaten van Google komen te staan. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf¬†online goed te vinden¬†is.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Brochure Website Online Marketing

Binnen 1 week een vindbare website?

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?